HEYDAY lanceert vernieuwd hospitality label op de Dag van de Receptionist(e)

HEYDAY lanceert vernieuwd hospitality label op de Dag van de Receptionist(e)

12 MEI 2021, EINDHOVEN – Op woensdag 12 mei, de tweede woensdag van mei, is het de Dag van de Receptionist(e). Deze dag is internationaal uitgeroepen om receptionisten meer erkenning en waardering te geven. HEYDAY Facility Management roept organisaties op om deze dag het vakmanschap van hun hospitality professional te vieren én lanceert een vernieuwd label om dit te onderstrepen: HEYDAY Hospitality.

“Na een jaar waarin elkaar ontmoeten op een laag pitje stond en gastvrijheid, door alle coronamaatregelen, wat naar de achtergrond is verdwenen, verdient deze professie nu de aandacht”, volgens Petra de West, general manager HEYDAY Hospitality. “Verschillende onderzoeken tonen bovendien aan dat het kantoor van de toekomst steeds meer het karakter krijgt van een ontmoetingsplek. Dit maakt de hospitality professional belangrijker dan ooit.”

HEYDAY Hospitality

Bij HEYDAY zijn ruim 200 hospitality professionals actief. Om het vakmanschap van deze professionals te vieren, lanceert HEYDAY vandaag een vernieuwd label: HEYDAY Hospitality. In de vernieuwde dienstverlening staat vakmanschap van de hospitality professional centraal. Petra: “Hospitality is voor mij de combinatie tussen de juiste persoonlijkheid, echt talent en precies de goede set aan kennis en vaardigheden. Vakmanschap, noem ik dat.”

Met de lancering van HEYDAY Hospitality zet HEYDAY een eerste stap in het aanbrengen van meer focus binnen haar strategie. Petra: “Van oudsher staan wij bekend als integrated facility management-partij, terwijl we een top-10 speler zijn in het leveren van hospitalitydiensten. Een eigen label voor onze hospitality dienstverlening biedt ons de ruimte om hier de juiste aandacht op te vestigen.”

Meer informatie? Kijk op heydayfm.nl/hospitality

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen