Live to Lead

Dit weekend zag ik de Netflix serie LIVE TO LEAD, met verhalen en beelden van leiders die het leven van mensen op de meest impactvolle wijze aan wensen te raken.


De oproep van Greta Thunberg raakte me. Vooral dit filmpje.


Het stimuleerde wederom en enorm onze visie om een betekenisvolle bijdrage te leveren. Dat sterkt het gedachtengoed van Sociëteit Vastgoed , om van belang te zijn voor je organisatie, met de potentie die je in je draagt, om daarmee door samenwerking invulling te geven aan een positieve gezondheid, duurzaamheid, leren en ontmoeten, door kansen en bedreigingen te bespreken.


Daar met elkaar invulling aan te geven, door actie, door proven concepts te delen, door te stimuleren en te verbinden en nooit, nooit op te geven.


Innovatie kan daar een geweldige invulling aan geven, door onszelf duidelijk te maken dat we nodig zijn om het verschil te maken. Hoop is niets zonder actie, je hoeft het niet alleen te doen. We hebben hoge verwachtingen, en weten dat we dit kunnen,


Wij hebben een gedeelde verantwoordelijkheid voor de mensen, de omgeving, families, door te geven en om elkaar te geven. De omgeving waarin we leven zijn wij, de uitdaging om die te herstellen maken we samen, door niet op te geven, omdat we er onderdeel van zijn.


Door proven concepts te delen, kennistafels te organiseren, deel te nemen aan actiegerichte organisaties die strijden voor een betere, duurzamere wereld.


Door ons eigen expertteam Cartouche steeds opnieuw in te zetten om inzage te bieden in wat wél kan en wat nú nodig is. Daarmee adopteren wij steeds opnieuw de noodzaak de verandering te begeleiden. Wij hebben daar een ondersteunende en nooit aflatende rol in, enthousiasmerend, optimistisch en versterkend.


"Repair, restore en rejuvenate". Niet omdat het makkelijk is, maar omdat het zo lastig is. Onze boodschap is urgent, in dit jaar van grote veranderingen. We kunnen het niet alleen, maar samen kunnen we ons volledige potentieel benutten om de duurzame veranderingen te begeleiden.


Ik hoop dat we je hiermee geïnspireerd hebben, wij blijven de vervolgstappen nemen en de hoop verspreiden. Zoals bossen die in steden worden geplant, een nieuwe wereld die gebouwd wordt. Het is maar al te gemakkelijk voor ons om onze verbinding met de natuurlijke wereld te verliezen, maar sommige steden beginnen zich eromheen te vormen.


De visie van de steden van de toekomst? Een leven niet alleen voor ons, maar voor al het leven. We nemen je graag mee op een duurzame samenleving, voor ons allemaal, omdat we erom geven en we geloven dat we de toekomst kunnen veranderen.  Blijf geloven en volhouden. Want geloof en doorzettingsvermogen is datgene wat de wereld bijeen houdt.


Op 16 januari as organiseren we de volgende sessie over verduurzamen, wij nodigen je uit hierbij te zijn. Dura Vermeer heeft grote plannen, en wij horen deze graag zodat we gericht de acties tegemoet kunnen zien. Ben je erbij? Meld je dan snel even aan!


#yeswecan #becausewecare #sustainablebusiness #duurzaamondernemen #sustainabledevelopment #connectivity #realestate #thefutureofrealestate #responsibility #homebased #gezondheid #netflix #innovatie #caring #duurzaamondernemen #united

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen