Matrixian Group zet dataproduct Vastgoedmarkt Research voort
08 februari 2021 
in Member

Matrixian Group zet dataproduct Vastgoedmarkt Research voort

Vastgoedmarkt Research gaat vanaf 1 maart 2021 verder onder de nieuwe productnaam CRE Transacties en wordt beschikbaar via het Matrixian-platform.

Het dataproduct Vastgoedmarkt Research bestaat al vanaf 1990. Een toegewijd team van Vastgoedmarkt Research verwerkt elke week een brede stroom van zorgvuldig gecontroleerde marktdata over commercieel vastgoed tot strategische informatie. Prijzen, transacties, opdrachten, opleveringen. Alles logisch ingedeeld naar prijs, metrage, geografie, locatie, vastgoedtype, enz. Daarmee halen vastgoedprofessionals de juiste kennis in huis die hun executiekracht vergroot. Vastgoedmarkt Research is een complete, actuele en volledige database met alle informatie over transacties en aanbod van Nederlands commercieel vastgoed.

Optimalisatie product

Matrixian Group gaat door met Vastgoedmarkt Research vanaf 1 maart 2021 en zal haar expertise op het gebied van datatechnologie inzetten om het product te optimaliseren. Zo wordt er flink geïnvesteerd in de gebruiksvriendelijkheid van de database en wordt deze verrijkt met veelzijdige informatie over commercieel onroerend goed, zoals BAG-kenmerken, KVK-gegevens en nieuw aanbod. Het product zal worden aangeboden onder de nieuwe naam CRE Transacties (Commercial Real Estate Transacties).

Groeiambities van Matrixian Group

De overname sluit goed aan op de strategische groeiambities van Matrixian Group. Het datatechnologiebedrijf beschikt namelijk al over de meest rijkgevulde woningdatabase van Nederland. Die dagelijks wordt ingezet voor de ontwikkeling van slimme dataoplossingen binnen de particuliere woningmarkt. Maar gelet op de vraag vanuit de markt focust ze zich ook steeds vaker op dataoplossingen binnen het domein commercieel vastgoed. De voortzetting en doorontwikkeling van Vastgoedmarkt Research past daar goed bij.

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen