Sociëteit Vastgoed - Jouw zakelijke familie

Full service business platform voor Vastgoedleiders waarbij verbindingen leiden tot persoonlijk en zakelijk succes in een sterke, betrokken sector. 

  • De vastgoedsector binnen handbereik: Door 500+ aangesloten organisaties zijn alle stakeholders uit de sector vertegenwoordigd. 
  • Meetings op de beste locaties: Leden bieden hun unieke vastgoedlocaties aan om jou op de meest fantastische plaatsen te mogen ontmoeten
  • Samenwerken met andere leden: Er bestaat een hoge onderlinge gunfactor: resultaat is businessgroei en zakelijke vriendschappen.
  • Persoonlijke dienstverlening: We gaan met jou in gesprek om met jou af te stemmen hoe wij jou kunnen helpen (Plan meteen je date in!)
  • Netwerk & Kennisdeling: Jij gaat als lid akkoord met de bereidheid samen te werken en business & kennis te delen
  • Toegang tot  40+ meetings per jaar: Een hoge mate vastgoed- & marktkennis delen, terwijl de connecties jouw relaties worden
  • Vastgoededucatie, direct uit de praktijk: met hoge korting deelnemen aan de beste vastgoedopleidingen terwijl jij jouw netwerk versterkt en inzage krijgt in hoe de sector opereert, ontwikkelt en beweegt.

“Sociëteit Vastgoed betekent voor mij een persoonlijke partner die proactief bijdraagt aan groei van (vastgoed)ondernemers; – door persoonlijk, oplossingsgericht en positief te zijn – door samen te werken met vastgoedondernemers en partners aan relevante diensten gericht op groei van ondernemers – door deskundigheid breed met de markt te delen en haar relaties te verbinden.”

Jack Zuidweg MSV - Business Partner & Green Leader  - Centraal Beheer 
Claudia van Haeften Sociëteit Vastgoed

Founder Sociëteit Vastgoed

”Toen ik 20 jaar in de sector werkzaam was, bleek het overduidelijk dat mijn gewaardeerde netwerk een sterke behoefte had aan een platform, waar men persoonlijk gezien en gehoord werd. Waar ruimte was voor ontwikkeling, innovatie, kennis- en business delen. Waar het mogelijk was altijd het hoogst haalbare na te streven, terwijl je daarbij gesteund en geholpen werd. Ook bij maatschappelijke ontwikkelingen zoals duurzaamheid en proptech. Omdat wij daar allemaal door geraakt worden ging dat direct verder dan een stelling die ons opgelegd werd. Deze emotie en beleving bewogen ons als personen. Samen met elkaar bouwen wij sindsdien ons netwerk. Loyaal, verbonden en elkaar versterkend”.

Raad van Advies
Ambassadeurs Sociëteit Vastgoed

Hans Peter Fris MSV

Managing Director
FRIS | Real People

Huib Boissevain MSV

Owner
Annexum

Jurgen de Zwart MSV

Owner
ABC Vastgoed

Mark Debets MSV

Head of Asset Management Europe LRC Group

Mannes Smelt MSV

Eigenaar
VastgoedPartner

Petran van Heel MSV

Teamlead Development
Eteck

Hans Touw MSV

Directeur-eigenaar

RealTurn

Jacqueline van der Stelt MSV

Eigenaar
VANDERSTELT

Wiebe Brink MSV

Partner

Ernst & Young

Annemarie van Doorn MSV

Directeur
Dutch Green Building Council (DGBC)

Sociëteit Vastgoed

De start van Sociëteit Vastgoed in 2016

Onze missie en visie

” Het wordt me vaak gevraagd, waarom ik Sociëteit Vastgoed heb opgericht, en hoe dit zo exponentieel heeft kunnen groeien in slechts een paar jaar tijd. Weet je, je kunt me zelfs ‘s nachts wakker maken en me dit vragen. Sociëteit Vastgoed is ontstaan omdat het nodig was, het moest gebeuren. Teruggeven aan de sector en de mensen die me zoveel gebracht hebben. Het is inmiddels een groot en intensief onderdeel geworden van wie ik ben, waar ik voor sta en waar mijn passie en bevlogenheid naar uitgaat. Deze sector is synoniem voor de economie, voor de toekomst, die werd letterlijk gebouwd hier en daarna begeleid. Mijn thuis-komen gevoel voor mijn relaties werd gebundeld in een oprechte liefde in waar deze branche voor staat. Ik wist meteen: het moet écht om de mensen gaan, en om wat ik voor hen kon doen. Niet alleen zenden, maar ook ontvangen en actieve invulling geven aan met elkaar een netwerk vormen. Onze voorouders wisten het goed. Wanneer je je niet verenigd, kun je niet overleven. Samen krijg je voor elkaar wat alleen onmogelijk is. " 

Sociëteit Vastgoed

In 2017 volgde de Academy

Omdat je altijd wilt blijven ontwikkelen

” Door de snelle groei en de aansluiting van zoveel vastgoed-leiders realiseerden wij ons al gauw, dat alle waardevolle academische kennis binnen het netwerk gebundeld moest worden. Dan zou het mogelijk zijn dit ter beschikking te stellen van elkaar. Kennis en expertise zouden dan optimaal gedeeld kunnen worden.
Het was met grote trots dat Sociëteit Vastgoed als eerste vastgoedorganisatie in 2017 de eerste academische online opleidingen en studies publiceerde. Enthousiast vervolgden wij, zodat wij in 2020 zowel offline, als online opleidingen konden delen.
Van de members, voor de members. Uiteraard met PE punten en een directe en concrete meerwaarde voor iedere vastgoedprofessional die inzet op groei en ontwikkeling”.

Sociëteit Vastgoed

2018, Organize for the Future

Omdat organiseren voor de toekomst vandaag gebeurt

” Sinds het moment dat ik Oscar van Opstal leerde kennen, wisten wij dat wij samen zouden gaan werken. Dezelfde energie en passie, dezelfde focus en doelgerichtheid. Beiden fan van de strategie van Napoleon.
Samen bedachten wij de executives meetings Organize for the Future. Innovatie, ontwikkeling, proptech en circulariteit stonden daarbij hoog genoteerd op de agenda. Van de allereerste try out meeting maakte ik een verslag, wat gepubliceerd werd in Vastgoedmarkt. Vanaf het eerste moment waren deze sessies een succes.
Het bracht leiders in de sector op informele wijze samen, terwijl vertrouwelijk gesproken kon worden over actualiteiten en bedrijfsinvullingen”.

Sociëteit Vastgoed

2019-2020, Leaders of Change

Omdat het tijd was voor een vastgoedplatform dat groeit door reciprociteit

” Na 3 jaar en honderden members en partners diende de expertise en kennis  effectiever gedeeld te gaan worden. We formeerden Leaders of Change, communities om elkaar nog beter en effectiever te kunnen versterken. Een strategisch team, een young executives club, een circulair team, de raad van advies, adviseurs, proptech experts en academische professionals.

De concrete afspiegeling van de sector.

Zo werd helder waar behoefte aan was, wat gedeeld en gegeven moest worden. We publiceerden vanaf dat moment ook video’s, podcasts, webinars, succesfactor opleidingen en ROI NOW sessies. Direct een groot succes. Het Sociëteit Vastgoed platform was gecreëerd, het wordt nu op dagelijkse basis gevoed door reciprociteit “.

Kies nu voor jouw gewenste toekomst en sluit aan bij vastgoed beslissers die het verschil maken

arrow_drop_up arrow_drop_down