sociteit-vastgoed-3070

Sociëteit Vastgoed & Co.

"Als full service business- en kennisplatform voor vastgoedleiders, streven wij ernaar om persoonlijk- en zakelijk succes te realiseren in een sterke, betrokken sector door middel van delen."

Ben jij klaar om jouw vastgoedcarrière naar het volgende level te brengen?

Kernwaarden

  • Verbonden: We hebben de focus gericht op de lange termijn, omdat we ook voor de toekomst het gewenste positieve verschil wensen te maken, terwijl wij onze leden beschouwen als loyale leden van onze zakelijke familie. We delen als stichting met hen, proactief en onafhankelijk al datgene wat hun professie en ontwikkeling versterkt.

  • Betrokken: We koesteren de goede relaties in ons netwerk en leren continu om waarde te creëren en wederzijdse groei te bevorderen. Samenwerking is de kern van onze kwaliteit. We geloven dat het delen van kennis en netwerk essentieel is om het positieve verschil te maken en waarde toe te voegen aan de professionals en daarmee aan de sector.

  • Focus: Kennis vormt de basis van onze kracht en ontwikkeling. We streven naar voortdurende kennisuitwisseling en educatie omdat we doelgericht zijn met een volledige focus. Het maken van een positieve impact voedt daarmee het hart van onze stichting. Zo streven wij ernaar om een positief en effectief duurzaam verschil te maken in de vastgoedsector en de maatschappij.

  • Imago: Een positief en impactvol imago is van onschatbare waarde voor vastgoedprofessionals. Het versterkt vertrouwen, bevordert klantenbinding en acquisitie, en vergemakkelijkt het opbouwen van waardevolle professionele relaties. Het onderscheidt professionals in een competitieve markt en stimuleert mond-tot-mondreclame, wat leidt tot nieuwe zakelijke kansen. Een goed imago beïnvloedt tevens de besluitvorming van potentiële klanten en biedt veerkracht in uitdagende marktomstandigheden. Het draagt bij aan persoonlijke voldoening en trots in de professionele carrière in de vastgoedsector.

Door 1000+ aangesloten organisaties vertegenwoordigen wij de beslissende stakeholders uit de sector 

  • Onze leden en partners zijn woningcorporaties, institutionele beleggers, beheerders, ontwikkelaars, gemeenten, bouwers, proptech experts, zorgvastgoed instellingen, particuliere beleggers, vastgoed inrichters, retail organisaties, investeerders, vastgoedfondsen, wereldorganisaties en lokale specialisten, vastgoedeigenaren &adviseurs
  • De focus & ketenintegratie zorgt voor business groei, en inspiratie, terwijl we onze doelstellingen realiseren.

Samenwerken & kennis delen met als resultaat een intrinsieke businessgroei, zichtbaarheid en zakelijke vriendschappen.

  • Exclusieve invitaties voor  50+ meetings op toplocaties:  Vastgoed- & marktkennis delen terwijl je netwerk exponentieel groeit
  • Vastgoededucatie, gebundeld en getoetst:  educatie met hoge korting en bekroonde online én live vastgoedopleidingen zodat jij verder groeit in de sector die opereert,  innoveert & ontwikkelt. Dat is leren en optimaliseren via de app de online omgeving en live door de Academy.
Claudia van Haeften Sociëteit Vastgoed

Founder Sociëteit Vastgoed

Welkom bij Sociëteit Vastgoed!

Na jarenlange ervaring in de vastgoedsector heeft Claudia van Haeften een duidelijke behoefte ontdekt in haar gewaardeerde netwerk. Er is een verlangen naar een platform waar mensen persoonlijk gezien en gehoord worden. Een plek waar ruimte is voor ontwikkeling, innovatie en het delen van kennis en business. Een plek waar we impact kunnen maken en het hoogst haalbare kunnen bereiken, terwijl we gesteund, geadviseerd en geholpen worden. Ook in tijden van maatschappelijke ontwikkelingen, zoals verduurzaming en het benutten van data en technologie.

Deze behoefte is volledig geadopteerd, omdat het direct aansluit bij onze emoties, behoeften en beleving als individuen. Het beweegt en verbindt ons op een dieper niveau.

Sindsdien bouwen we samen aan ons netwerk, voeden we elkaar met kennis en delen we onze business. We doen dit met loyaliteit, verbondenheid en de intentie om elkaar positief te versterken en waarde toe te voegen.

Wij nodigen jou van harte uit om kennis te maken met Sociëteit Vastgoed tijdens onze bijeenkomsten en opleidingen. Ontdek de kracht van ons kwaliteitsnetwerk en ervaar hoe we elkaar kunnen versterken en laten groeien, terwijl er altijd aandacht is voor het delen van positiviteit.

Welkom bij Sociëteit Vastgoed, waar passie, verbinding en succes samenkomen!

Jan van den Hogen - Sociëteit Vastgoed

Onze visie is een waardevolle en duurzame samenwerking met gewenste stakeholders te realiseren. Gericht op groei en ontwikkeling. Samen impact maken door betrokken professionals economisch, emotioneel, enthousiast en ecologisch mee te nemen op de gewenste toekomst van vastgoed. Een mooie uitkomst van delen en elkaar optimaal te versterken. En daar hoort samen successen delen natuurlijk ook bij.

drs. Jan van den Hogen MRICS MSc. MSV - Deka Immobiliën Invest - Sociëteit Vastgoed Academy

Kies nu voor jouw gewenste toekomst en sluit aan om het positieve verschil te maken

Michon van der Salm Sociëteit Vastgoed

“ Als men mij vraagt wat wij als Whitewood internationaal allemaal doen met Sociëteit Vastgoed, kan ik kort en duidelijk zijn:" Wat niet?!"

Michon van der Salm MSV - Partner | director asset management services Whitewood

“ Sociëteit Vastgoed brengt meerwaarde in de sector en levert datgene waar behoefte aan is, blijf dit vooral doen door impact te maken met elkaar." 

Peter Keur MSV - Owner, KOA BV