sociteit-vastgoed-3070

Sociëteit Vastgoed & Co.

Full service business & kennis platform voor Vastgoedleiders, door delen realiseren wij persoonlijk- en zakelijk succes in een sterke, betrokken sector. 

Jan van den Hogen - Sociëteit Vastgoed

Onze visie is een waardevolle en duurzame samenwerking met gewenste stakeholders te realiseren. Gericht op groei en ontwikkeling. Samen impact maken door betrokken professionals economisch, emotioneel, enthousiast en ecologisch mee te nemen op de gewenste toekomst van vastgoed. Een mooie uitkomst van delen en elkaar optimaal te versterken. En daar hoort samen successen delen natuurlijk ook bij.

drs. Jan van den Hogen MRICS MSc. MSV - Deka Immobiliën Invest - Sociëteit Vastgoed Academy

Kernwaarden Sociëteit Vastgoed

1. Wij beschouwen de members van Sociëteit Vastgoed als loyale leden van onze zakelijke familie, waar wij altijd voor klaar staan en al datgene mee delen wat hun professie en ontwikkeling versterkt

2. Wij leren waarde teneinde wederzijdse groei en stimulans te effectueren

3. Kennis is de basis van onze kracht en ontwikkeling

4. Impact maken voedt het hart van de stichting

5. Samenwerking geeft invulling aan de kwaliteit waarmee we het positieve verschil maken.

6. We hebben de visie de wereld in alle opzichten beter achter te laten

7. De leden en hun wensen staan in alles wat wij doen centraal

8. Bij Sociëteit Vastgoed zorgen we ervoor dat de leden zich welkom en gezien voelen

9. Bij Sociëteit Vastgoed worden leden op enthousiaste en kwalitatief hoge wijze verbonden

10. Vastgoed is bij Sociëteit de verbindende factor om deuren te openen

11. Bij Sociëteit Vastgoed stimuleren wij steeds het marktaandeel van onze leden.

12. Wij brengen onze leden naar de beste locaties voor de meest waardevolle ervaringen

13. Ieder lid van Sociëteit Vastgoed & Company is een ambassadeur die zijn betrokkenheid met het netwerk deelt

14. Bij Sociëteit Vastgoed zorgen wij ervoor dat ieder lid exclusief is

15. Er gaat geen dag voorbij zonder dat contact met de leden zodat wij elke dag weten wat er in de markt speelt

16. Onze Academy levert voortdurend nieuwe inzichten en tools om professioneel te kunnen groeien

17. Deelname aan het ons netwerk maakt de vastgoedsector transparant, toegankelijk en bereid tot samenwerking

18. Door events, diners, inspiratie-sessies, masterclasses en kennistafels geeft Sociëteit Vastgoed invulling aan blijvende ontwikkeling, innovatie en groei

19. Het is de wens van Sociëteit Vastgoed de sector te verbinden waarbij men schouder aan schouder zich inzet voor deze kernwaarden en impactvolle investeringen

20. Sociëteit Vastgoed levert een positieve en concrete bijdrage aan een waardevol en verbonden bestaan

Door 1000+ aangesloten organisaties vertegenwoordigen wij de stakeholders uit de sector 

  • Onze leden en partners zijn woningcorporaties, institutionele beleggers, beheerders, ontwikkelaars, gemeenten, bouwers, proptech experts, zorgvastgoed instellingen, particuliere beleggers, vastgoed inrichters, retail organisaties, investeerders, vastgoedfondsen, wereldorganisaties en lokale specialisten, vastgoedeigenaren &adviseurs
  • De focus & ketenintegratie zorgt voor business groei, en inspiratie, terwijl we onze doelstellingen realiseren.

Samenwerken & kennis delen met als resultaat een intrinsieke businessgroei, zichtbaarheid en zakelijke vriendschappen.

  • Exclusieve invitaties voor  50+ meetings op toplocaties:  Vastgoed- & marktkennis delen terwijl je netwerk exponentieel groeit
  • Vastgoededucatie, gebundeld en getoetst:  educatie met hoge korting en bekroonde online én live vastgoedopleidingen zodat jij verder groeit in de sector die opereert,  innoveert & ontwikkelt. Dat is leren en optimaliseren via de app de online omgeving en live door de Academy.
Jack Zuidweg Sociëteit Vastgoed

“Sociëteit Vastgoed betekent voor mij een persoonlijke partner die proactief bijdraagt aan groei van (vastgoed)ondernemers; – door persoonlijk, oplossingsgericht en positief te zijn – door samen te werken met vastgoedondernemers en relaties aan relevante diensten gericht op groei van ondernemers – door deskundigheid breed met de markt te delen en haar relaties te verbinden.”

Jack Zuidweg MSV - Business Partner Vastgoed  - Centraal Beheer 
Claudia van Haeften Sociëteit Vastgoed

Founder Sociëteit Vastgoed

Na 20 jaar in de sector werkzaam te zijn, blijkt dat het gewaardeerde netwerk van Claudia een sterke behoefte heeft aan een platform, waar men persoonlijk gezien en gehoord wordt. 

Waar ruimte is voor ontwikkeling, innovatie, kennis- en business delen. Impact maken. Waar het mogelijk is het hoogst haalbare te realiseren, terwijl je daarbij gesteund, geadviseerd en geholpen wordt. Ook bij maatschappelijke ontwikkelingen, zoals bij verduurzamen of de inzet van data en techniek. 

Omdat wij daar allen door geraakt worden, werd dat snel geadopteerd. Deze emotie en beleving bewegen en verbinden ons immers direct als personen. 

Samen bouwen wij sindsdien ons netwerk, voeden wij met elkaar onze kennis, en delen wij onze business. Loyaal, verbonden, en elkaar altijd positief en door waarde te vermeerderen, versterkend.

We nodigen jou van harte uit hier kennis mee te maken tijdens onze meetings en onze opleidingen.

Tot Sociëteit Vastgoed!

Michon van der Salm Sociëteit Vastgoed

“ Als men mij vraagt wat wij als Whitewood internationaal allemaal doen met Sociëteit Vastgoed, kan ik kort en duidelijk zijn:" Wat niet?!"

Michon van der Salm MSV - Partner | director asset management services Whitewood
Sociëteit Vastgoed

De start van Sociëteit Vastgoed in 2017

Onze missie en visie

” Het wordt vaak gevraagd, waarom Sociëteit Vastgoed is opgericht, en hoe dit zo exponentieel heeft kunnen groeien in slechts een paar jaar tijd. Sociëteit Vastgoed is ontstaan omdat het nodig was. Teruggeven aan de mensen die elkaar zoveel kunnen brengen. Het is inmiddels een intensief onderdeel geworden van de sector, en geeft invulling aan waar we voor staan en  waar onze passie en bevlogenheid naar uitgaat. Deze sector is synoniem voor de economie, voor de toekomst, die wordt hier letterlijk gebouwd en begeleid. Het thuiskomen-gevoel wordt hier gevoed en gestimuleerd door de loyale samenwerkingen, want dat is waar de branche voor staat. Bij Sociëteit Vastgoed gaat het om de mensen, en wat wij voor jou kunnen doen. Niet alleen zenden, maar vooral delen en actief invulling geven aan met elkaar een netwerk vormen. Onze voorouders wisten het goed. Wanneer je je niet verenigd, kun je niet overleven. Samen krijg je voor elkaar wat alleen onmogelijk is. " 

Sociëteit Vastgoed

In 2018 volgde de Academy

Omdat je altijd wilt blijven ontwikkelen

” Door de snelle groei en de aansluiting van zoveel vastgoed-leiders realiseerden wij ons al snel, dat alle waardevolle academische kennis binnen het netwerk gebundeld moest worden. Dan zou het mogelijk zijn dit ter beschikking te stellen van elkaar. Kennis en expertise zouden optimaal gedeeld kunnen worden. Het was met grote trots dat Sociëteit Vastgoed in 2017 de eerste academische online opleidingen en studies publiceerde die in datzelfde jaar al als beste werden bekroond. Enthousiast vervolgden wij, zodat wij in 2020 zowel offline, als online opleidingen konden delen. Van de members, voor de members. Uiteraard met PE punten, certificaten en een directe en concrete meerwaarde voor iedere vastgoedprofessional die inzet op groei en ontwikkeling. In 2021 volgde de accreditatie”.

Sociëteit Vastgoed

2019, Organize for the Future

Omdat organiseren voor de toekomst vandaag gebeurt

” In samenwerking met marktleiders organiseren wij de unieke board- en directie meetings onder de noemer Organize for the Future. Innovatie, ontwikkeling, proptech en circulariteit stonden daarbij hoog genoteerd op de agenda. Van de allereerste try out meeting publiceerden we een verslag, wat gedeeld werd in Vastgoedmarkt. Vanaf het eerste moment waren deze sessies een succes. Het brengt leiders in de sector op informele wijze samen, terwijl vertrouwelijk gesproken wordt over actualiteiten, leiderschap en strategie”.

Sociëteit Vastgoed

2020-heden, de Expert teams

Omdat het tijd was voor een vastgoedplatform dat groeit door reciprociteit

” We formeerden Leaders of Growth, de Expert Teams, gerichte communities om elkaar nog beter en effectiever te kunnen versterken. 

Een strategisch team met leiders uit diverse vastgoedexpertises, een young executives club waar jonge vastgoedprofessionals kennis en samenwerking delen, een circulaire council waarmee wij het belang & rendement van circulariteit verduidelijken, de Raad van Inspiratie die ons helpt bij het maken van beslissingen, een retail team, zorgvastgoed experts, wonen experts, een particuliere beleggers stichting en een team van academische professionals. 

Eigenaren, beleggers, beheerders, financierders, ondersteunende en adviserende organisaties vinden en versterken elkaar hier: De concrete afspiegeling van de sector. 

We delen de kennis in het nieuws, kennisbank, meetings, podcasts, video's en óp social. Onze achterban groeit en sindsdien lezen ruim 7500+ abonnees de nieuwsbrieven. Sociëteit Vastgoed heeft een vastgoed platform gecreëerd, wat op dagelijkse basis gevoed wordt door reciprociteit “.

Kies nu voor jouw gewenste toekomst en sluit aan bij vastgoed beslissers die het positieve verschil maken