Sociëteit Vastgoed

Proeflidmaatschap

Kom 3 maanden kennismaken en ervaar het zelf!

Sociëteit Vastgoed Events

Wij zijn Sociëteit Vastgoed

Als professionals zijn wij verenigd in een loyaal, actief en sterk netwerk. Een zakelijke familie waar jij warm verwelkomd wordt, deals sluit, nieuwe inzichten krijgt, gelijkgestemden ontmoet, plezier hebt, maatschappelijke noodzaken voedt en oplossingen stimuleert. Door samen te werken. 

Dat is toekomstgericht optimaliseren, innoveren en verbinden. Dat is groeien door delen. 

Omdat dat de basis is van een gedragen en waardevolle vooruitgang. Omdat het ook anders en zeker beter kan. Leuker. Toegankelijker. Gefocusseerd. Effectiever. Meer betrokken. En met absoluut meer impact. Jouw netwerk, jouw kennisplatform, jouw zakelijke familie.

societeit vastgoed

Wie zijn wij?

Wij zetten ons als stichting in voor verbetering en optimalisatie. Voor onszelf, de sector, de natuur en de maatschappij. Maar vooral voor jou.

Daarom nodigen wij jou uit:

Maak kennis met de 100-en vastgoed organisaties, neem deel aan de opleidingen van de Academy, ontdek het kennisplatform, ervaar de samenwerking met partners, luister en bekijk onze video's en podcasts, ontmoet gedreven visionairs zodat ook jij jouw strategie kunt delen met enthousiaste members, deel uitmaakt of kennis deelt met een expert team. Verrijk jouw kennis en toekomst en spreek direct en persoonlijk met de bewogen ambassadeurs over de sector van morgen. 

De toekomst creëren wij met elkaar. 

Sociëteit Vastgoed

Jij krijgt toegang tot

01 - Netwerk

Met honderden aangesloten vastgoedorganisaties heb jij directe toegang tot de gehele sector.
Expert teams Sociëteit Vastgoed

02 - Events

Neem  deel aan ruim 50+ live & online events per jaar. Ieder jaar heeft eigen focuspunten waarop wordt ingezoomd.

societeit-vastgoed-event

03 - Opleidingen

Neem met korting deel aan sterk inhoudelijke trainingen voor vastgoedkunde en investeren in vastgoed, zowel live als online te volgen.

Wat zeggen onze leden

Vernieuwing in de sector!

Sociëteit Vastgoed brengt vernieuwing, nieuwe inzichten én mensen op een verrassende manier samen. Een unieke combinatie waar de
vastgoedsector behoefte aan heeft“Oscar van Opstal Sociëteit Vastgoed
Oscar van Opstal  MSV

Eigenaar -  vanOpstal&

Fit for the future

Sociëteit Vastgoed helpt mij om 'aware' te zijn voor de maatschappelijke en vaktechnische veranderingen om ons heen waarmee we onze organisatie qua structuur, kennis en medewerkers kunnen aanpassen zodat we 'fit for the future' zijn
.

Hans Peter Fris Sociëteit Vastgoed
Hans Peter Fris MSV

CEO - FRIS | Real People

Klassiek gouden randje
Op iedere foto en post zie ik lachende mensen, gedekte tafels, volle glazen. Dat maakte me nieuwsgierig. Nu ken ik ook de gedeelde maatschappelijke betrokkenheid. Geweldig. Dit is een meerwaarde, een netwerk en kennisplatform met een klassiek gouden randje".
wytze kuijper Sociëteit Vastgoed
Wytze Kuijper MSV

Partner Cirkelstad

In contact met nieuwe klanten

Je weet ik praat graag met jullie praat over onze visie en onze plannen voor de toekomst. Maar dat we hier staan is ook jouw en jullie verdienste.


Sociëteit Vastgoed heeft ons altijd enorm geholpen en ons in contact gebracht met partijen die we nu tot onze klanten mogen noemen.  


Heeeel veel dank daarvoor!!!Hugo Jager Sociëteit Vastgoed
Hugo Jager MSV
Partner PlanAlogic
Familie gevoel 

Ik wil mijn complimenten geven voor de manier waarop jullie de markt benaderen met informatie. Jullie blijven me verrassen. Zo blijf ik betrokken bij mijn doelgroep en wij komen op een simpele manier aan de info die van belang is. Het realiseren van een familie gevoel in de onroerend goed sector. Drukdoende om de kwaliteit te waarborgen. Enige tijd geleden hebben jullie dit van de grond af opgebouwd en zie nu waar jullie staan. Top! Ga zo door.

Gerard Pruijn MSV

Sales Director RBM

Kwalitatief netwerk
Sociëteit Vastgoed is voor mij de beste vastgoed netwerk club. Ze bieden niet alleen een kwalitatief netwerk, maar zijn ook daadwerkelijk van toegevoegde waarde voor mijn eigen business. De visie van waaruit dit netwerk is opgebouwd is duidelijk voelbaar! Je voelt de passie van Claudia in alles wat ze doet. De waardevolle bijeenkomsten waarbij je zelf je eigen kennis ook echt weer kan verrijken van grote toegevoegde waarde . Kortom een echte aanrader voor elke vastgoed professional!
esther-dekker-de-pijper Sociëteit Vastgoed
Drs. Esther Dekker MSV
Directeur -Cube Investments

Hoe werkt het Proeflidmaatschap?

Vanaf inschrijving middels het formulier kan jij voor

slechts €299,00 voor een periode van 3 maanden,kennismaken met het netwerk & platform van Sociëteit Vastgoed.

  • Jij kan deelnemen aan de online en live events.
  • Jij kan met korting deelnemen aan events waar (extra) kosten aan zijn verbonden.
  • Jij kan met 50% korting deelnemen
    aan de Live opleidingen.
  • Je hebt concreet direct en persoonlijk de kans kennis te maken met het meest innovatieve en impactvolle netwerk dat groeit door te delen en gebaseerd is op hoge kwaliteit, sterke kennisoverdracht en de wens tot samenwerken.

    Zonder opzegging wordt het proeflidmaatschap automatisch na 2,5 maanden omgezet naar het professioneel lidmaatschap.

Aanmelden voor het proeflidmaatschap