Claudia van Meurs treedt toe tot Raad van Inspiratie

Claudia van Meurs treedt toe tot Raad van Inspiratie

Met ontzettend veel trots en genoegen mogen wij delen dat Stichting Sociëteit Vastgoed de Raad van Inspiratie heeft uitgebreid met Claudia van Meurs - Janssens.

Claudia is reeds bestuurslid van CHEPRI, Particuliere Vastgoedbeleggers, en blijft ook daarbij onderdeel van dit belangrijke expertteam.

Daarnaast zal zij haar kennis, kunde, expertise en grote juridische inzichten actief inzetten om ons netwerk blijvend te informeren en effectieve handvatten tot inzichten en optimalisatie te bieden.

Wij hebben Claudia gevraagd voor onze Raad, omdat haar toetreding als ambassadeur Sociëteit Vastgoed verder zal helpen bouwen aan de gewenste samenwerking en innovatie in de sector.

Dit doen wij door actief samen te spreken over besluitvorming, strategie en invulling van de doelstellingen van de stichting, ter optimalisatie en support van de aangesloten professionals en ter versterking van de sector.

We zijn bijzonder blij met Claudia in ons inspirerende team, dat al sinds de aanvang 6 jaar geleden, een enorme support en versterking aan Sociëteit Vastgoed, aan de Founder,
en de vastgoedmarkt heeft geboden!

Hartelijk welkom Claudia, ook namens de andere ambassadeurs Huib BoissevainMark DebetsDrs. Jacqueline van der Stelt MRE FricsWiebe BrinkJurgen de ZwartHans Peter Fris en Hans Touw. Welkom ook namens onze adviseurs Jan van den Hogen en Ron van Bloois !

Zie voor meer info over de Raad van Inspiratie: https://lnkd.in/eR7kmMaH


#strategie #innovatie #team #inspiratie #Raad #bettertogether #Vastgoed

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen