Sterk Leiderschap Academy
Sociëteit Vastgoed
08/22/2023
1 min
0

De reis naar jouw ultieme succes

08/22/2023
1 min
0

Dear all,

Ik geloof dat het belangrijk is om kennis en informatie te delen. Ik neem het risico dat niet iedereen het met me eens is, maar dat is ok. Ik wil namelijk niets liever dan het alsmaar beter maken, door te delen waar ik in geloof, datgene wat mij sterker maakt, wat ik geleerd heb, en vooral wat anderen mij iedere dag opnieuw leren en laten zien.

Ik wil me omringen met positieve mensen die hier ook in geloven. Die voorop durven te lopen, nieuwe invullingen en de moed hebben een sterke identiteit te tonen, keuzes te maken, risico's te nemen, omdat dat is wie ze zijn. En ze bewogen zijn anderen mee te nemen op hun reis, omdat dat levens sterker maakt.

Daar dacht ik allemaal aan toen ik vandaag fantastische relaties en familieleden sprak. We deelden onze visie, passie, onze plannen, en spraken over mijn boek De Kracht van Keuzes. 

Bij een aantal verkooppunten al uitverkocht, direct verkrijgbaar bij Uitgeverij Boekscout, zie https://www.boekscout.nl/shop2/boek/9789464689167

Het brengt ons dichterbij elkaar. Omdat ik nu kwetsbaar durf te zijn, ik ben juist door mijn drive en waarom gekomen op de hoofdweg van waardes en geloof. Hier helpen we elkaar, hier vinden we elkaar, hier hebben we meer van nodig. We zien elkaar, vertrouwen, en kunnen hierdoor werkelijke loyaliteit en waarden delen. Omdat we als mensen hier altijd naar op zoek zijn. Niet voor onszelf maar juist voor elkaar.

En juist daarom kon ik niet anders dan deze vakantie ook gebruiken om een nieuwe cursus te schrijven voor Sociëteit Vastgoed . Omdat ik zo dankbaar ben. En omdat ik zoveel energie krijg van de mensen om me heen, en genoot van de speeches van Bob Iger, CEO van The Walt Disney Company. Omdat ik zo ontzettend trots ben op sterke, loyale leiders die mensen keuzes geven, en voorbeelden. En ik zo gelukkig ben dat ik me daarmee mag omringen.

Ik wil met je delen waarom ik doe wat ik doe, omdat ook jij hierin gelooft. Ik schreef de online cursus 'De reis naar jouw Ultieme Succes'. Het staat al online, en ik ben oprecht trots dit met je te delen: https://ledensocieteitvastgoed.eu/resources

Omdat écht alles vastgoed is.

Heb je een Prime, Business Masters of Sociëteit Vastgoed Academy lidmaatschap? Dan kun jij het direct volgen. For free. Ja zeker, ook in de app. Zeker doen!

Laat je me weten of je er veel aan gehad hebt?

Dank je wel!

Een mooie dag,

Claudia van Haeften MBA MSV

#leiderschap #allesisvastgoed #Ihaveadream #succes #online #leden Sociëteit Vastgoed Consulting #reis #boek #geloof #alwaysstartwithwhy #Ibelieve #neverstoplearning #doifforyourself #inspire #passie
#REE #pride #company #family #experience #love #trust #internet #connect

Reacties
Categorieën