Facilitee zoekt top verkopers!

Facilitee, bekend van hun uitgekiende app voor het technisch beheer van vastgoed, is op zoek naar verkooptoppers. Zij doen dit op wel hele originele wijze, namelijk door een wedstrijd uit te schrijven. “Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die ontzettend gemotiveerd zijn en er echt voor gaan. Daarom houden we een wedstrijd, zodat de beste verkoper met de grootste inzet komt bovendrijven.

Wij geloven, dat als je jezelf echt ergens toe zet je bergen kunt verzetten, los van opleiding of achtergrond. Er is plek voor drie kandidaten in de wedstrijd en alle deelnemers zullen ook nog worden getraind door een bekende sales trainer. Zijn ze alledrie ontzettend goed, dan nemen we ze alledrie aan, al dus Managing Director, Jan-Douwe Gaastra”. Meer weten over deze wedstrijd, waar je dus echt een baan kunt winnen? Kijk op deze link en schrijf je in.

Groet

Jan-Douwe Gaastra | Managing Director

 

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen