Beurzen in aantocht

Persoonlijk was het voor mij absoluut een hoogtepunt dat ik van mijn gips bevrijd werd! Heerlijk, mijn vrijheid terug. Helaas nog niet zo ver hersteld dat ik naar MIPIM af kan reizen in september (dat wilde ik wel graag na ontvangst van fijne invitaties), maar in ieder geval weer in staat zelf overal heen te reizen. En dat is nodig, want we hebben echt een fantastische agenda voor je klaar staan.

Waar waren we druk mee?

Niet alleen bij Sociëteit Vastgoed, maar ook bij de Academy, de vastgoedradioshow én bij Chepri. Laten we je even meenemen op waar we deze week druk mee waren, de voorbereidingen voor de komende week. Op maandag starten we met kennismakingsgesprekken met aspirant leden, professionals uit de sector die graag meer willen weten over ons netwerk, de meetings en de mogelijkheden die we bieden voor zichtbaarheid en samenwerkingen. Gelukkig kunnen we daar altijd met veel energie invulling aan geven. Zo mochten we deze week Ariana Manduzai van Vastgoedmarkt verwelkomen, die we ook eerst spraken tijdens een kennismaking. Nu delen we met veel trots haar mooie artikelen en is zij aanwezig bij de CHONS meeting volgende week (de Young Executives van Sociëteit Vastgoed) .

Deze sessie organiseren we aanstaande dinsdag en de appjes en mailtjes waarin men aangeeft zich enorm te verheugen komen elke dag binnen. Hoe leuk is dat! Dat geeft de onderlinge betrokkenheid en saamhorigheid duidelijk aan. Dit doen we samen, met en voor elkaar. Je kunt de foto’s van deze actieve sessie (we gaan naar de schietbaan) tegemoet zien!

Welkom Thuis!

Op woensdag verwelkomen we de eerste 8 kandidaten die bij Chepri, het netwerk voor particuliere beleggers, die de online cursus gevolgd hebben. Zij gaan een examendag tegemoet waarbij professionals als de institutionele belegger, de makelaar, de belegger, de makelaar, de vastgoed advocaat, de fiscalist en de notaris hen nog even meenemen door de stof, vragen beantwoorden, een casus uitwerken en natuurlijk is er tijdens de heerlijke lunch ook alle ruimte om te netwerken.

We sluiten af met de uitreiking van de certificaten waarbij de deelnemers officieel als belegger worden geregistreerd. Dit biedt direct open deuren tot aankoop, verkoop en begeleiding van vastgoed. De cursus heeft nog heel even de zomeraanbieding, dus als jij bij de volgende examens wil zijn, nodigen we je van harte uit.

Wat staat er op de agenda?

Oorspronkelijk zouden we op donderdag 2 september naar Den Bosch afreizen om het nieuwe kantoor van Gapph te bekijken. Dat hebben we op verzoek van Johan omgezet naar ons kantoor in Arnhem. Het programma hebben we nog verder uitgebreid, en dat wordt echt geweldig. We ontmoeten elkaar hier op de 10e etage, waar alle ruimte is elkaar met alle geldende maatregelen te ontmoeten. Tijdens de kennistafel delen we onze verhalen, expertise en projecten. Daarna gaan we actief met elkaar in gesprek tijdens de podcast serie “De mens achter de stenen.” We gaan jou graag meenemen op de verhalen en achtergrond van de successen van de sprekers. Je kunt ernaar uitzien!

Op vrijdag verwelkomen wij een van onze leden voor een fijne lunch op ons kantoor, we stemmen samen de mogelijkheden af waarmee hij met een nieuwe dienst de andere leden wil informeren over de toepasbaarheid hiervan. Daarna reizen we af naar Rotterdam waar we jou hopelijk ook ontmoeten! Bij Veneficus treffen we elkaar in hun mooie kantoor aan de Maas en vieren de lancering van een nieuwe applicatie. We worden verwend met een diner en uitmuntend gezelschap, we hopen jou dan ook te zien en spreken hierbij (de leden van Sociëteit Vastgoed zijn uitgenodigd!)

Deze meetings hebben natuurlijk een goede voorbereiding nodig, en daar hebben we ons deze week energiek over gebogen. Net zoals we met heel veel plezier de bevestigingen uit konden sturen voor de overige meetings. Denk aan de zeildag op 17 september of de Ladies in Real estate Lunch bij Bulsink op 15 september as.

Wonen verdient onze focus

Een absoluut hoogtepunt voor mij persoonlijk was zeker de bevestiging die ik uit mocht sturen aan de deelnemers van de Urgentie Wonen Agenda. Ik ben er echt heel erg trots op dat wat begon als een mooi plan, tijdens een lunch van Hester van Buren, Astrid Schlüter en mijzelf, nu vervolgd wordt door de realisatie van een concreet team dat wil samenwerken om het verschil te maken in de woningmarkt. Duurzaam, betaalbaar en inclusief wonen, en daarom hebben we de experts op dit gebied hiervoor uitgenodigd. De eerste meeting wordt nu georganiseerd bij Rochdale, de volgende wordt ingepland bij Vesteda. Natuurlijk houd ik je op de hoogte van de voortgang, de uitspraken, de samenwerkingen, de invulling en vooral de uitvoering van dit ambitieuze team. Fantastisch om naar uit te kijken.

Dank jullie wel voor deze week!

We sloten de week af met een waanzinnig mooi gesprek. Niet alleen werd Evelien van Veen member van ons netwerk en gaat zij ons als allround architect meer vertellen over de mogelijkheden en toepassingen voor zorgvastgoed en sr. Woningen, we organiseerden de vastgoedradioshow! Een gesprek met hoofdletters door de fantastische sprekers, Jacco Klaassen, Jan van den Hogen, Eduard de Waard en Thimo de Vries. Samen met mijn co-host Esther Dekker hebben wij opnieuw een show van formaat geleverd. Een diepte interview over de start van de bedrijven, het succes, opleidingen, misvattingen, frustraties, overwinningen, leiderschap en focus. Het delen van visie van jonge ondernemers en directieleden, vastgoedprofessionals die de sector van morgen zullen besturen. Wat zijn hun wensen, ideeën, concepten en hoe is het begonnen? Het werd allemaal met je gedeeld.

Heb je het gemist? Jammer!

Maar we hebben het opgenomen en gaan het nog graag met je delen in de komende nieuwsbrief en op onze websites. Zoveel inside kennis en diepgang verdient het gedeeld te worden!

Het was een mooie week, waarin we n nieuwe meetings met Ron van Bloois gaan toevoegen aan de kalender en vervolgafspraken in gaan plannen met Evelien. Zij gaat ons nog veel meer informatie geven over zorgvastgoed en senioren woningen. Fantastisch, want op 4 oktober gaan wij een nieuwe masterclass aan de agenda toevoegen over dit belangrijke onderwerp. Ben je erbij? Geweldig, we kijken uit naar jouw komst!

Geniet van je weekend en graag tot volgende week,

Lieve groet, 

Claudia

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen