Sociëteit Vastgoed
Sociëteit Vastgoed
08/20/2023
1 min
0

Omdat het altijd om jou gaat

08/20/2023
1 min
0

Op deze zonovergoten dag besloten wij dat het een perfecte dag is om goed nieuws te delen!

Waarom? Omdat jij van belang bent voor ons netwerk en ons netwerk zeer zeker van groot belang kan zijn voor jou, zeker door de geweldige agenda én door de kennis en informatie die allemaal reeds klaar staat om gedeeld te gaan worden.

En juist omdat het zo’n prachtige dag is, willen wij graag iets extra’s uitdelen!

Wanneer jij vandaag, of in ieder geval deze week, besluit aan te sluiten tot Sociëteit Vastgoed , het loyale, sterke en waardevolle netwerk voor vastgoedprofessionals, met een lidmaatschap naar keuze, dan mogen wij jou direct ook een aantal extra’s geven, omdat we samen het impactvolle verschil weten te realiseren.

Waar kun je naar uitzien?

Lidmaatschap naar keuze.

* Je ontvangt dan direct thuisgestuurd het nieuwe boek van founder Claudia L. van Haeften MBA MSV, De Kracht van Keuzes, vers van de pers (deze week gepubliceerd );

* En…omdat we jou écht een speciaal cadeau willen aanbieden, ontvang jij nu tevens het online lidmaatschap van Sociëteit Vastgoed Academy erbij, zodat alle vastgoedopleidingen én cursussen persoonlijke ontwikkeling direct te beluisteren en te bekijken zijn in de gratis te downloaden app! En ja, deze worden voortdurend aangepast en aangevuld. Kijk meteen maar even.

Mooier kan het 2e deel van 2023 toch niet beginnen?
 
Er staat reeds een geweldig programma klaar, in september maar liefst 4 topsessies, en zo zal dat iedere maand zijn. Elke maand de beste onderwerpen, meest interessante sprekers en gesprekspartners en natuurlijk organiseren wij die op de beste locaties. Kijk maar even, een must voor jou als ambitieuze vastgoedprofessional.

Tenslotte nodigen wij je graag uit voor de online informatiemeeting op 28 augustus as over EXPO REAL (Messe München), waar wij in oktober wederom de meest waardevolle vastgoedbeurs van Europa zullen bezoeken. Je kunt daar ook bij aanwezig zijn, in de Investors Lounge, als mede-standhouder van Sociëteit Vastgoed International. En natuurlijk geniet je dan ook mee van hét vastgoeddiner in de binnenstad, samen met top professionals. Geweldig hé?

We hopen dat wij jou net zo blij hebben gemaakt als wij zijn omdat wij je dit aan mogen bieden.

Geniet van deze mooie dag, we kijken uit naar je bericht, tot Sociëteit Vastgoed! JOIN US! 

Sociëteit Vastgoed Consulting CHEPRI, Particuliere Vastgoedbeleggers #vastgoed #vastgoedprofessionals #omdathetaltijdomjougaat #netwerk #professionals #joinus #joinforsuccess #bettertogether #bethebestyoucanbe

Reacties
Categorieën