Paulien Frehe Sociëteit Vastgoed
Member
Sociëteit Vastgoed
Member
10/22/2021
1 min
0

Vernieuwend concept helpt ondernemers bij zoektocht naar bouwkavel

10/22/2021
1 min
0

Nieuwkijk - Om haar opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep Grondmaps gelanceerd. Grondmaps brengt kavelzoekers en -aanbieders met gedegen onderzoek en data-analyses bij elkaar en adviseert bij het zoeken naar de juiste locatie voor bedrijfsmatig vastgoed. De databank bevat een schat aan locaties in Nederland die geschikt zijn voor de bouw van bedrijfsmatig vastgoed.

Zoeken naar de juiste locatie

Paulien Frehé is de drijvende kracht achter het nieuwe concept: “In mijn vastgoedcarrière heb ik met talloze partijen aan tafel gezeten. Wat me opvalt is dat het bijna altijd draait om de vraag “Welke locatie is er beschikbaar?”. Met Grondmaps geven we niet alleen antwoord op die vraag, maar doen we nog een stap extra. We maken data-analyses, doen onderzoek en geven kaveladvies. Niet elke beschikbare locatie is namelijk geschikt voor iedere ondernemer. We zijn erg enthousiast over dit nieuwe concept dat ondernemers écht verder gaat helpen bij het vinden van het juiste kavel.”

Grondmaps begeleidt bedrijven, beleggers, ontwikkelaars en aanbieders van grond naar de juiste match. Grondzoekers kunnen een zoekopdracht uitzetten, advies inwinnen over een locatie óf een complete locatiestudie laten verzorgen. Maarten Bakker, Algemeen Directeur bij het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep: “Janssen de Jong Groep is partner in de vastgoedketen en daar voegen we met Grondmaps de allereerste schakel in de keten aan toe. Grond wordt steeds schaarser en veel ondernemers worstelen met de vraag wat voor hen de beste vestigingslocatie is. Wij kijken verder dan de kant en klare kavels die je bij de makelaar in de etalage ziet. Herontwikkeling speelt bij ons een belangrijke rol, oude panden die plaats maken voor duurzame en circulaire initiatieven. Daar zetten we onze kennis en ervaring graag voor in.”

Meer informatie: www.Grondmaps.com


Reacties
Categorieën