VERANDERINGEN BINNEN EN BUITEN HAUZ

Een goed begin is het halve werk. Dus heeft HAUZ dit nieuwe jaar meteen een aantal opvallende veranderingen doorgevoerd, met de tijd mee.

ARIA vastgoedontwikkeling

Binnen de onderneming bestond al lang de wens eigen ontwikkelingen op te zetten en uit te voeren. Eigen ideeën, ontstaan gedurende de afgelopen 20 jaar, verwerken in mooie concepten.

En dan graag in eigen regie en met eigen middelen zodat we een stempel kunnen drukken op deze eigen ontwikkeling. Daarom hebben wij ARIA vastgoedontwikkeling opgericht. Met ARIA vastgoedontwikkeling staan wij nóg sterker in de vastgoedmarkt. En zetten wij ontwikkelen van vastgoed als een belangrijke activiteit op de kaart. Zo kunnen wij snel, slim en bestendig inspelen op kansrijke projecten van het moment.

HAUZ bedrijfshuisvesting

HAUZ bedrijfshuisvesting verricht makelaarsactiviteiten voor bedrijven, alsmede bemiddeling in vastgoedbeleggingen waar wij reeds sedert 2002 heel actief in zijn.

Bij een nieuwe naam hoort een nieuw logo! En HAUZ wilden we graag opfrissen. Met plezier presenteren wij daarom de nieuwe logo’s van HAUZ en ARIA vastgoedontwikkeling.


 


Kortom: HAUZ  is volop in beweging!

Contactgegevens


Aad Aaldijk
Directeur Vastgoed - Vastgoedadviseur - Specialist vastgoedbeleggingen - Projectontwikkelaar

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen