Altera verkoopt winkel aan de Karrestraat in Breda
24 juli 2021 
in Retail

Altera verkoopt winkel aan de Karrestraat in Breda

Amstelveen, 21 juli 2021 – Vastgoedbelegger Altera Vastgoed NV (verder: Altera) heeft een winkelruimte verkocht aan de Karrestraat in Breda. De winkel (in totaal ruim 392 m²) is verhuurd aan schoenen retailer Ziengs.

Met de verkoop van het object in Breda geeft Altera verder invulling aan haar strategie die gericht is op Food & Convenience vastgoed.

Erwin Wessels, CIO Altera: “Convenience vastgoed in sterke demografische gebieden draagt voor onze beleggers bij aan een stabiel direct rendement, is minder gevoelig voor e-commerce en conjunctuurveranderingen. Door deze verkoop groeit onze convenience portefeuille naar ruim 75% en zal hierin de aankomende periode verder groeien door aan- en verkoop en asset management activiteiten in de portefeuille.”

Altera heeft het object verkocht aan een particuliere belegger. Altera Vastgoed werd tijdens de verkoop geadviseerd door KroesePaternotte.


Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen