Altera verkoopt winkel aan de Markt in Den Bosch
17 februari 2023 

Altera verkoopt winkel aan de Markt in Den Bosch

Amstelveen, 16 februari 2023 – Vastgoedbelegger Altera Vastgoed NV (verder: Altera) heeft een winkel verkocht in de binnenstad van Den Bosch aan HM Vastgoed. HM Vastgoed is een samenwerking tussen Novabest en Mobion Group. Het object, gelegen aan de Markt, betreft in totaal 415 m². De winkelruimte op de begane grond is verhuurd aan modeketen Paprika.

Erwin Wessels, CIO Altera: “Met deze verkoop verkleinen we onze exposure in het comparison segment verder. Met de vrijgekomen middelen en de toegezegde gelden van onze aandeelhouders optimaliseren we onze winkelportefeuille naar het gewensteconvenience gedreven retail. De portefeuille zorgt voor een stabiel direct rendement en is minder gevoelig voor e-commerce en conjunctuurveranderingen.”

Altera werd tijdens de verkoop geadviseerd door KroesePaternotte. HM Vastgoed werd geadviseerd door Retail Capital, TaylorWessing, MIBA Bouwmanagement en MVGM.

aveq080914_0235th

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen