Uitbreiding Jumbo en nieuwe huurder Zuivelhoeve aan Mereveldplein
Sociëteit Vastgoed
05/10/2021
0 min
0

Uitbreiding Jumbo en nieuwe huurder Zuivelhoeve aan Mereveldplein

05/10/2021
0 min
0

Amstelveen, 5 mei 2021 – Vastgoedbelegger Altera Vastgoed (verder: Altera) heeft met Zuivelhoeve een huurovereenkomst gesloten voor het wijkwinkelcentrum Mereveldplein. Daarnaast is met Jumbo overeenstemming bereikt om de bestaande supermarkt met 354 m² uit te breiden naar een courante ruimte van 2.000 m². Met deze twee verhuurtransacties is het Mereveldplein weer volledig verhuurd.

Wijkwinkelcentrum Mereveldplein is hét dagelijkse boodschappencentrum van De Meern. Het is een sterk winkelcentrum (circa 5.186 m² BVO / 17 winkels) met een compleet aanbod aan food & convenience en een goede verhouding tussen lokale ondernemers en het grootwinkelbedrijf, zoals Albert Heijn, Jumbo en Kruidvat. Eerder dit jaar verbeterde Altera het winkelcentrum nog door een kinderspeelplek toe te voegen.

Erwin Wessels, CIO Altera: “We zijn vanzelfsprekend erg tevreden met het sluiten van beide huurovereenkomsten en het vertrouwen van Zuivelhoeve en Jumbo, juist in deze bijzondere tijd. Met een compleet dagelijkse aanbod in food en non-food alsmede meerdere dienstverleners is Mereveldplein goed gepositioneerd. Voor diverse andere supermarktlocaties in onze portefeuille wordt, in overleg met de ondernemer, gekeken naar uitbreiding.”

Voor de uitbreiding van Jumbo is Altera bijgestaan door haar vastgoedmanager Colliers. De verhuring aan Zuivelhoeve kwam tot stand door de bemiddeling van Q-retail, die namens Altera optrad.

Foto: convenience centrum Mereveldplein in de Meern

Reacties
Categorieën