Chepri feliciteert kandidaten die opleiding Beleggen in Vastgoed succesvol hebben afgerond
02 september 2021 

Chepri feliciteert kandidaten die opleiding Beleggen in Vastgoed succesvol hebben afgerond

Sociëteit Vastgoed & Company groeit als volwassen en verbindend (inter) nationaal bouw- en vastgoednetwerk. Het USP is de volledige range aan Vastgoed Disciplines, samengebracht in een sterk (inter-)nationaal opererend netwerk van honderden beslissing nemers en partners. 

In april 2021 heeft de stichting een nieuwe tak opgericht, Chepri, een netwerk en opleidingsinstituut voor particuliere beleggers. 

Het doel hiervan is invulling geven aan de behoefte van (aspirant en ervaren) beleggers een passief inkomen te genereren uit hun vastgoed. Door kennisdeling, aangesloten kwaliteitspartners en directe toegang tot een sterk netwerk wordt dit nu effectief mogelijk gemaakt. Essentieel hierbij is het solide advies, directe toegang tot kwalitatief goed vastgoed, financierders, beheerders en vastgoedfondsen, terwijl invulling wordt gegeven aan de benodigde ethiek, er steeds inzichten in de benodigde kennis worden gedeeld en er directe toegang is tot een loyaal netwerk.

Zo wenst Sociëteit Vastgoed particuliere beleggers via Chepri te begeleiden bij het maken van de juiste beslissingen in de opbouw naar een renderende maar vooral waardevolle en duurzame vastgoedportefeuille. 

De Chepri opleiding Beleggen in Vastgoed is uniek en geeft invulling aan alle vastgoedaspecten als investeren, financieren, beheer, verhuur, taxatie, fiscale aspecten, verhuren, vastgoed wet- en regelgeving, ethiek en mindset. De online opleiding is samengesteld door drs. Jan van den Hogen MSc MRICS MSc, mr. Ewoud Pranger, drs, Esther Dekker, Mr. Rogier van Heeswijk, Mr. Michel Visser, Claudia van Haeften MBA MSV en Donny Verboom MSV. Tijdens sessies kunnen de deelnemers onverminderd vragen stellen aan de docenten en tevens deelnemen aan live meetings. De online opleiding wordt blijvend aangevuld met informatie en marktkennis en 2x per jaar afgerond met een live examendag. 

Deze waardevolle samenwerking en educatie past in de gewenste meerwaarde die Sociëteit Vastgoed & Company de sector voortdurend wenst te bieden. Daarnaast biedt Sociëteit Vastgoed informatie en marktkennis door Real Estate Radio (hét vastgoedradiostation) en de geaccrediteerde opleidingen van Sociëteit Vastgoed Academy. 

“Door voorop te (blijven) lopen en kennis en expertise te bundelen wensen wij de sector te stimuleren een brede visie te formuleren voor de toekomst”. aldus Founder Claudia van Haeften MBA MSV. 

Voor meer informatie: 

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen