Sociëteit Vastgoed en MIPIM 2022

Hybride MIPIM vanuit Sociëteit Vastgoed 


Sociëteit Vastgoed zal dit jaar tijdens de week van MIPIM zowel in Cannes zijn als op ons HQ in Arnhem. Diverse leden kiezen ervoor om in Nederland te blijven, elkaar op te zoeken en vooruit te kijken naar PROVADA en EXPO REAL (Messe München). Een klein deel reist af naar het zonnige Cannes voor internationale betrekkingen. 

Ron van Bloois (docent aan onze Sociëteit Vastgoed Academy) zal namens Sociëteit Vastgoed aanwezig zijn op MIPIM en verslag doen van de gebeurtenissen vanuit Club MIPIM ‘22. Je kunt uitzien naar een dagelijkse update via onze website en socials.

Onze mediapartner Real Asset Media heeft in het Club House een driedaags internationaal vastgoedprogramma met expertpanels (onze leden kunnen desgewenst kenbaar maken om mee te spreken) en tevens uitzien naar exclusieve borrels. 

Daarnaast zal Ron op woensdagavond 16 maart as gastheer zijn voor aanwezige leden tijdens een besloten diner en afterparty bij Baoli. (Er zijn nog beperkt mogelijkheden tot aanmelden via aanmelden@societetvastgoed.eu) 

Claudia kijkt ernaar uit vanuit Nederland diverse leden live op ons kantoor én op locatie te ontmoeten en tevens onze as verhuizing te coördineren. Ja, want we gaan bijna live vanuit ons nieuwe kantoor! (de welcome home borrel is op 31 maart as)


Meer informatie over het Club House tijdens MIPIM? https://societeitvastgoedeu.plugandpay.nl/checkout/mipim-2022


Direct in contact met Ron? ron@societeitvastgoed.academy


Tot Sociëteit Vastgoed!

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen