Chepri-partner Bidly live met nieuw design en functionaliteiten
26 september 2021 

Chepri-partner Bidly live met nieuw design en functionaliteiten

Bidly, sinds april dit jaar lid van Sociëteit Vastgoed en partner van Chepri, is een applicatie waarmee je als verhuurder eenvoudig het financiële beheer van je vastgoedbeleggingen kan regelen. Bidly richt zich op de kleinere tot middelgrote belegger die zijn zaken in eigen beheer heeft en nu nog vaak afhankelijk is van verouderde software, Excel en veel handmatige terugkerende handelingen heeft. “We zagen dat bestaande software vaak gericht is op grote institutionele partijen en beheerders en dat huurders vaak niet centraal worden gezet. Wij willen daar met Bidly verandering in brengen en zorgen voor een ‘level playing field’ tussen huurder en verhuurder en dragen zo bij aan goed verhuurderschap binnen de sector”, aldus medeoprichter Reinhard van Marwijk Kooy. 

Wat kan en doet Bidly?

Bidly maakt het mogelijk voor beleggers om grip te krijgen op het financieel beheer van hun vastgoed tegen lage kosten. Je zet je panden eenvoudig in je portefeuille, nodigt huurders uit om een betaling in te stellen en vanaf dan gaat Bidly voor je aan het werk. Bidly stuurt automatisch iDeal betaalverzoeken en incasseert de huur bij huurders uit heel Europa. Dus voorbij is de tijd van incassobatches, inladen van transacties of het scrollen door je bankrekeningen. Bidly herinnert huurders bij het uitblijven van de huurbetaling via SMS en e-mail, laat je weten wanneer contracten aflopen en genereert automatisch indexatievoorstellen. Alle communicatie naar de huurder wordt gelogd en iedere maand wordt een overzicht met alle (on)betaalde huur, aankomende indexaties en leegstand verstuurd naar de verhuurder. Zo zijn verhuurder én huurder altijd op de hoogte wat er speelt en voorkom je verrassingen. 

Nieuwe functionaliteiten 

In de zomer van 2021 hebben we hard gewerkt aan een aantal nieuwe functionaliteiten die nu te gebruiken zijn. Zo hebben we een geheel nieuw design wat zowel op een desktop als mobiel werkt en bijdraagt aan een goede ‘user experience’. We kunnen nu voor particuliere en zakelijke beleggers de huur incasseren in heel het SEPA gebied en we loggen alle communicatie die van belang is. Iedere maand genereren we de maandrapportages die je bijvoorbeeld ook automatisch aan je boekhouder of mede investeerder kan laten sturen. Je bent eigenlijk een soort piloot in je vastgoedcockpit en hebt altijd het overzicht via je eigen dashboard en maandelijkse rapportages. 

Bidly maakt graag kennis met de leden van Sociëteit Vastgoed

Graag willen we alle leden van Sociëteit Vastgoed ook kennis laten maken met Bidly. We horen graag hoe jullie nu de zaken geregeld hebben omtrent het financiële beheer en kunnen dan vrijblijvend kijken of wij daar met Bidly een rol kunnen vervullen. Je kan hier je gegevens achterlaten en dan nemen contact met je op. Vermeld in je contactverzoek dat je lid bent van Sociëteit Vastgoed dan zorgen we dat je een extra mooie aanbieding krijgt mocht je Bidly gaan gebruiken. Je kan ook eens een kijkje nemen op www.bidly.io om wat meer te weten te komen over Bidly.

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen