Sociëteit Vastgoed gaat Partnerschap aan met Vebego:

Sociëteit Vastgoed gaat Partnerschap aan met Vebego:

De samenwerking tussen Vebego en Sociëteit Vastgoed gaat een verdiepingslag voor de sector brengen, die reeds 2 jaar geleden al gestart is met een aantal bijzonder succesvolle kennissessies tijdens Provada. Dit krijgt nu een effectief en waardevol vervolg met kennismeetings, netwerkmomenten, culinaire sessies en sportieve bijeenkomsten. Daarnaast kun je uitzien naar een deep dive in leiderschap. 

Waar gaan we de sector op meenemen en waar kan jij reeds naar uitzien? Buiten de waardevolle kennis- en netwerksessies waarbij wij de leiders, directie en bestuurders uit de sector inviteren voor unieke sessies, betekent een samenwerking tussen Vebego en de sector ook een waardevolle versterking van business mogelijkheden. 

Denk bijvoorbeeld aan: 

 • Verbeterde service voor stakeholders: Door samen te werken met een internationaal, als beste familiebedrijf bekroond facilitair dienstverlenend bedrijf, met meer dan 40.000 medewerkers, krijgen wij een directe inzage in een service effectiviteit en tegelijk toegang bieden aan een uitgebreid dienstenpakket, wat uiteindelijk bijdraagt aan een betere klantervaring.

 • Kostenbesparing: Door deze samenwerking kunnen vastgoednetwerken en aangesloten relaties inzichten ophalen over het besparen door verbeterde inzichten, die zij verkrijgen in bijvoorbeeld optimalisatie, verduurzamen en het gebruikmaken van de gebundelde mogelijkheden tot inkoopkracht. Denk daarbij tevens aan de versterking van de keten door de toegang tot service en het efficiënter organiseren van dienstverlening.
   
 • Expertise en innovatie: Facilitair dienstverlenende bedrijven hebben een hoog niveau van expertise en ervaring op het gebied van facility management en Vastgoedonderhoud. Door samen te werken met Vebego kunnen eigenaren, beleggers, investeerders en beheerders direct profiteren van deze expertise en innovatie en hun dienstverlening en aanbod verbeteren, wat ten goede komt aan de huurders en eindgebruikers.
   
 • Toegenomen efficiëntie: Een samenwerking tussen Vebego en Sociëteit Vastgoed en het delen van de kennis en informatie leidt tot meer inzage bij een efficiëntie optimalisatie bij het beheer van portefeuilles en de facilitaire dienstverlening. Hoe? Door processen te stroomlijnen, data en toepassingen helder te stellen en inzichtelijk te maken, kunnen de diverse partijen tijd, fte’s en middelen besparen.
   
 • Uitbreiding van de dienstverlening: Door de samenwerking krijgen de vastgoedrelaties directe inzage in de uitbreiding van hun dienstverlening naar nieuwe gebieden en markten. Dit kan bijdragen aan de groei van de organisatie en biedt nieuwe kansen voor gewenste samenwerking en partnerschap, wat de sector versterkt door gebundelde ketenintegratie.

In de samenwerking zullen wij de optimalisering en uitvoering daarvan organiseren samen met directeur Roy Ploum, terwijl Mark van Haasteren is toegetreden tot het team van Sociëteit Vastgoed International. 

Roy, Mark en de overige directieleden van Vebego kun je persoonlijk ontmoeten tijdens de meeting en kennissessies die we de komende maanden in samenwerking met ons netwerk zullen organiseren. Daarnaast zullen de directieleden aansluiten bij diverse meetings die Sociëteit Vastgoed organiseert in samenwerking met andere partners en leden waardoor ons netwerk van experts verder versterkt en uitgebreid wordt.

Je kunt de invitaties hiervoor tegemoetzien!

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen