Esther Stomphorst partner geworden bij Whyz Executive Search
06 november 2020 
in Member

Esther Stomphorst partner geworden bij Whyz Executive Search

“Per 1 oktober 2020 is Esther Stomphorst (41) partner geworden bij Whyz Executive Search (Whyz). Ze zal de komende maanden het stokje overnemen van Marty Tuk, de huidige managing partner van Whyz en tevens aandeelhouder.

Geboren in een vastgoed familiebedrijf  heeft zij haar carrière opgebouwd bij allerlei stakeholders in de vastgoedsector, met als doel een zo rond mogelijk beeld van de sector op te bouwen. Haar voorliefde voor technologie, het ondernemerschap en haar vastgoedkennis heeft ze de laatste jaren bij Deloitte gecombineerd als CEO van een start-up die zich bezig hield met het opbouwen van een digitaal gebouwdossier op basis van blockchain en smart contracts.

De ogenschijnlijke ommezwaai in haar carrière om partner te worden bij Whyz, heeft met een andere passie van Esther te maken;  ze is vastberaden om de brug te slaan tussen de huidige en de nieuwe generaties leiders. Ze is een verbinder, die allerlei mensen, inzichten en belangen bijeen brengt. De passie waarmee ze dit doet is voor velen een bron van inspiratie.

Zij herkent als ervaren commissaris en directeur al jaren de noodzaak van nieuwe generaties leiders in de bestuurskamer, maar ervaart ook dat het in de praktijk moeilijker blijkt dan gehoopt. En daar wil Esther actief verandering in gaan brengen.”

Esther en Claudia zijn momenteel reeds actief in gesprek om in 2021 een serie leadership meetings voor vastgoedleiders te organiseren. Door deze meetings wensen wij de bestuurders en leiders van vandaag, met elkaar te verbinden, om kennis,  expertise en ervaringen te delen. Tevens geeft dit een waardevolle inzage in wat de leiders van morgen wensen en nodig hebben voor hun organisaties, hun persoonlijke visie en die van de vastgoedsector.

Daarnaast zullen er binnenkort video opnames gemaakt worden met Esther om over haar  WHY te spreken, als introductie op de cursus Altijd starten met Waarom, voor Business Masters Academy. Esther heeft hier diverse mooie ervaringen mee opgedaan in eerdere gesprekken, en wij zijn heel erg benieuwd naar haar persoonlijke boodschap.

Esther Stomphorst
Partner

Kanaalpark 140, 2321 JV Leiden
T: +31 (0)71 744 0043 | M: +31 (0)6 12 76 18 96

www.whyz.nl

whyz

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen