Member of the Year 2020

Het bleef spannend tot op de laatste dag, de sector koos member of the year 2020 van Sociëteit Vastgoed.

Vanaf het moment dat we de nominaties bekend maakten, werden we overspoeld met stemmen die men uit wilde brengen op de kandidaat naar keuze. De nominatielijst was eerder in november jl. samengesteld uit leden die de sector optimaal geïnformeerd hadden, nieuwe kennis en toepassingen gedeeld hadden, een sterk samenwerkingsgevoel over wisten te dragen, een enorme gunfactor hadden, en uit members die het netwerk effectief en concreet hadden versterkt. Kortom, members die het positieve verschil maakten op ieder niveau.

Uit de honderden members werden 25 unieke persoonlijkheden aan de sector voorgesteld.

Fantastisch dat hier zo vol enthousiasme op gereageerd is.

Op professionals als Thimo de Vries MSV, die zijn organisatie Veneficus zo optimaal invulling weet te geven door kennis en informatie te delen die van directe waarde is. Of op Pieter Dokter MSV, die door zijn kundige en uiterst sympathieke begeleiding de sector zoveel waarde brengt door de kundige inzet van facility management met FGH Facility Groep. Of op Koen Colvoort MSV, die niet alleen het clubhuis van Sociëteit Vastgoed optimaal voorzag qua inrichting (nog elke dag zo blij mee Koen!). Maar ook de samenwerking zocht met andere members, exponentieel groeide en ontwikkelde met Julia, én als eerste innovatie deelde tijdens de nieuwe kantoorinrichting toepassingen. Of op Michon van der Salm MSV, een hartelijke, altijd geïnteresseerde en enorm kundige innovator en verbinder bij uitstek, die op internationaal niveau beleggers en techniek samen brengt door zijn uiterst waardevolle begeleiding en invulling. Het is duidelijk dat hij op handen wordt gedragen binnen zijn organisatie Whitewood, dit konden we duidelijk opmaken uit de enorm positieve reacties van zijn medewerkers.

Opvallend en bijzonder waren de grote hoeveelheid stemmen voor 2 bijzondere, professionele en unieke vastgoedvrouwen.

Sylvia de Haas MSV, die Flexizone een geweldige en bijzondere plaats in de sector gaf met haar concept. Warm, attent, hartelijk en uiterst kundig en een geweldige teamspeler, waardoor haar team met enorm veel respect en waardering over haar spreekt. Een prachtige vrouw, met een sterke power en toekomstgerichte inzichten, die niet alleen haar organisatie en het netwerk van Sociëteit Vastgoed, maar ook de sector een kenmerkende en geweldige toepassing biedt voor actuele wensen.

En Esther Dekker MSV, vanaf de dag dat ze aansloot bij Sociëteit Vastgoed was zij onderdeel van het strategy team en later het academisch team. Een kundige vrouw waar onze members al snel enorm waarde verhogende samenwerkingen mee realiseerden, een bewonderingswaardige professional in álles wat ze aanpakt en doet. En mooie jonge vastgoedexpert, die altijd op zoek is naar nieuwe mogelijkheden en uitvoeringen, waardoor ze enorm veel vastgoedkunde én persoonlijke inzichten overdraagt via haar masterclasses, podcasts, publicaties, boeken en vlogs.

Tot op het laatste moment bleef het spannend.

Thimo bleef stemmen ontvangen via social, onze mailbox overstroomde door mails over Esther. Op LinkedIn werd er onverminderd ijverig gestemd op de andere genomineerden zoals topvrouw en professional Anna J. Casemier MSV, van HTC Advies.

De stemmen zijn vandaag geteld….

Sociëteit Vastgoed benoemt met heel veel trots drs. Esther Dekker MSV als member of the year 2020!

Esther Dekker Member of the Year

Esther ontvangt nu uiteraard haar persoonlijke prijs, samen met eeuwige roem en bewondering en andere geschenken. Daarnaast is zij de gelukkige die een een professionele video door Consult Media zal laten opmaken,van haar en haar team, om in 2021 om te delen met het netwerk en de sector. Tevens ontvangen zij en haar team een vrij membership voor Business Masters Academy .

Heel hartelijk gefeliciteerd Esther, met deze geweldige prijs en welverdiende titel!

Namens

Sociëteit Vastgoed 

Claudia L. van Haeften-Coert MBA MSV

Founder & CEO

claudia@societeitvastgoed.eu | +31 6 270 588 24

Sociëteit VastgoedEvenementen AcademyNieuws I BusinessMastersAcademy

Facebook Twitter LinkedIn Instagram YouTube I Het beleid is altijd van toepassing
KvK Stichting Sociëteit Vastgoed 69027129

SV HQ | 6828 HZ Arnhem| Eusebiusbuitensingel 75 | 10e verdieping

Sociëteit Vastgoed wordt mogelijk gemaakt door onze Members, Partners & Vrienden.
Sociëteit Vastgoed is trotse partner van Business Masters Academy & VHCM

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen