Expertteams Sociëteit Vastgoed focussen op stimulans voor oplossingen

Expertteams Sociëteit Vastgoed focussen op stimulans voor oplossingen

Allerbeste leden,

Naar aanleiding van de diverse expertteam sessies en meetings is het nu tijd voor een verdiepingslag.

We hebben actieve en energieke gesprekken gehad met de diverse deelnemers, live tours georganiseerd en geïnventariseerd omtrent de expertise, kennis en uitvoeringen.

Het is nu tijd voor een actief vervolg

Zo nemen wij bijvoorbeeld op 16 augustus as het expertteam Osiris mee op de details van de matrix waar we mee bezig zijn, om de expertteams van de stichting samen te brengen, en zo obstakels te definiëren en hier met elkaar oplossingen voor te stimuleren, ieder vanuit de eigen expertise. Zorgvastgoed en senioren woningen zijn hier natuurlijk essentieel bij als expertise, dus fantastisch om hier actief in samen te werken!

We starten hiermee op 7 juli as met het wonen expertteam Atum, met hét masterplan gemeente Amsterdam waar ook het ministerie en de vastgoedpartijen, zoals onder andere Woonzorg NL,  Rijksvastgoedbedrijf, Rochdale, Saref, Newomij, Planalogic en Plegt-Vos aan meewerken. Voegen dit toe aan het logistieke expertteam Benoe, ism top organisaties als Cushman, Jll , Deka Invest en onder ander Buck Consultants. We zetten dit in met het Retail expertteam Path, waarmee we nu organiseren dat er een 3tal kennissessies worden gepland rondom de kernpunten van verduurzamen, expertise/kennis deling en bouwen/ontwikkelen/impact investing worden georganiseerd, in samenwerking met onder andere Unibail Rodamco, Wereldhave, Klëpierre, Savills, Zeeman en BNP Paribas.

Ketenintegratie en samenwerking 

Tevens zijn we hier actief mee met het duurzaamheid expertteam Cartouche waarmee we een serie ontwikkelen rondom het financieren van verduurzamen, startend bij ING, daarna een tour met Rijksvastgoedbedrijf en zo volgend met EY om proven concepts te delen per onderdeel. We zullen de kennis en expertise van data, AI en sotware experts, die samengebracht zijn in expertteam Thoth uiteraard goed kunnen gebruiken om alles met feiten te kunnen onderbouwen.

We gaan in deze matrix de expertises en focuspunten voor de sector samenbrengen en de probleem eigenaren hierbij toevoegen, op deze wijze kunnen we actief sturen op de mogelijkheden voor oplossingen.

We notuleren deze sessies uiteraard en nemen het op, zodat we het toe kunnen sturen aan degenen die op vakantie of verhinderd zijn.

We kijken er enorm naar uit om de kennis en expertise van ook Chepri, waar informatie voor particulier beleggen, de Young Executives Chons, met een frisse en energieke kijk op de sector onder leiding van Jacco Klaassen en Thimo de Vries en Isis, waar CEO's van onder andere Whitewood, Altera, Syntrus,  BAM, Grehamer, Primevest, Bouwinvest en Equity Estate met elkaar afstemmen omtrent betekenisvol beleggen, ontwikkelen en bouwen elkaar nu vinden, samen te brengen. Niet langer vanuit een silo maar asset overschrijdend om de sector te versterken en conclusies voort te brengen voor de markt, vanuit privaat, publiek en commercieel vastgoed. 

Kennsdeling rondom thema's 

Er zullen vanaf september as podcasts, radioshows, artikelen, video interviews, documentatie en live sessies rondom georganiseerd worden, en tevens zijn we aan het werk dit ook op de nationale én internationale vastgoedbeurzen onder de aandacht te brengen. Startend met Expo Real in oktober as. Daarnaast zullen we vanaf 2023 ook thema meetings in de Benelux én internationale reizen rondom deze thema’s gaan plannen.

We staan in de startblokken voor een marktbrede scope met focus op oplossingen door effectieve samenwerking en ketenintegratie.

Voor vragen kun je ons uiteraard altijd bereiken!
Super fijn dit samen met jullie op te gaan pakken. Sociëteit Vastgoed, dat zijn wij samen.

Tot dan, veel liefs

Claudia van Haeften
Founder Sociëteit Vastgoed & Company


Bekijk de Experteams

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen