Krijg meer inzicht in je vastgoed door signalering achter de voordeur
20 juli 2023 
in Member

Krijg meer inzicht in je vastgoed door signalering achter de voordeur

Wonen is meer dan alleen een dak boven je hoofd. Het is de plek waar de huurder zich thuis voelt, een ruimte waar ze vrienden en familie ontvangen en om te ontspannen na een drukke werkdag. Als vastgoedbeheerder sta je voor de uitdaging om de leefbaarheid van een woning en buurt goed te houden, met als doel om de huurderstevredenheid te verhogen. 

De vakman komt gemiddeld één keer per jaar bij vrijwel iedere huurder over de vloer voor het oplossen van een reparatieverzoek, of voor (periodiek) onderhoud. Tijdens deze bezoeken ziet en hoort de vakman van alles, zowel technisch als sociaal. Bijvoorbeeld soorten keukenapparatuur, aanwezigheid van rookmelders, de staat van de woning of een niet-pluis gevoel.

Daarmee hebben vakmannen een belangrijke rol. Bij bezoeken kunnen zij verontrustende zaken signaleren en doorgeven. Maar hoe pak je dit goed aan? Wat kun je meten? En hoe stuur je hier op bij? In dit whitepaper deelt Ziezodan een stappenplan hoe jij hier zelf mee aan de slag kunt en laten ze zien hoe dit in de praktijk werkt. Zo maak je ieder contactmoment met de huurder nog waardevoller en zorg je samen voor vastlegging van informatie, sturing en een hogere klanttevredenheid.

Bekijk meer informatie: https://gemak.ziezodan.nl/whitepaper-ogen-achter-voordeur?utm_source=societeit+vastgoed

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen