ZIEZODAN wint Silver Award

Vanaf de eerste schetsen tot en met de implementatie van onze eerste klanten hebben de gebruikers altijd centraal gestaan binnen Ziezodan. Een disruptieve aanpak in de wereld van vastgoedonderhoud was nodig om de huurder echt op 1 te zetten, de monteur de waardering te geven die hij verdient en de vastgoedeigenaren inzicht en transparantie te bieden in de keten van reparatieonderhoud.

#Trots waren we met de erkenning van International Customer Experience Awards door als Finalisten te zijn aangewezen in 2 categorieën: ‘Best use of digital – Customers at the heart of everything’ & ‘Best use of mobile’.

Ziezodan silver Award

Vandaag was het de taak aan Michiel Pot MBA en Simon Helder om in beide categorieën de internationale jury te overtuigen van de enorme positieve impact die de Ziezodan dienstverlening heeft in de keten van reparatieonderhoud. Trots zijn we dan ook met het winnen van twee zilveren Awards!

Dit geeft veel energie om samen met het hele Ziezodan Team het komende jaar wederom veel nieuwe klanten aan te sluiten en ons te blijven uitdagen en ontwikkelen het elke dag een beetje beter te doen voor onze gebruikers en klanten.

Simon Helder
Operationeel DIRECTEUR
+31 (0)6 83 577 031
simon.helder@ziezodan.nl
info@ziezodan.nl
www.ziezodan.nl
Simon Helder Sociëteit Vastgoed

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen