‘Mam, kunnen we naar Target? Ik heb zo een verjaardagsfeestje!’

‘Mam, kunnen we naar Target? Ik heb zo een verjaardagsfeestje!’

‘Mam, kunnen we naar Target? Ik heb zo een verjaardagsfeestje!’

Mijn 14 jarige dochter schreeuwt vanuit haar kamer naar beneden. Plannen is niet haar beste eigenschap dus natuurlijk moet ze over 2 uur al bij het feestje zijn en komt ze net tot de conclusie dat ze geen cadeau heeft... Nee, hier is geen HEMA in de buurt waar je even naar toe kan fietsen dus we pakken de auto en rijden 20 minuten naar de dichtstbijzijnde Target.

Target is een shopping walhalla. Target heeft altijd alles wat je zoekt. De ruime openingstijden (8.00 – 22.00 uur) zorgen ervoor dat je altijd bij ze terecht kan. De rechthoekige doos is op afstand herkenbaar en altijd hetzelfde ingedeeld zodat je weet waar je iets moet zoeken. 12.500 vierkante meter gevuld met alles wat je nodig, maar vooral niet nodig hebt (dat vindt mijn man tenminste 😉). Als je iets niet kan vinden kan je snel op je app kijken in welk gangpad iets staat en of het überhaupt op voorraad is. Heb je geen app op je telefoon, dan zijn er speciale informatiezuilen waar deze informatie ook op te vinden is. Super handig en voorkomt een hoop irritatie!

Een bezoek aan Target is een belevenis. Hier kan je je makkelijk een uur lang vermaken tussen luiers, schoenen, handdoeken, keukengerei, spelcomputers, televisies of boodschappen. En vergeet niet je Starbucks koffie te halen voordat je begint aan je rondje en laat deze nou ook in elke Target shop in shop aanwezig zijn… Maar Target kan ook voorzien in de snelle boodschap. De self checkout zorgt voor een snelle handeling bij het afreken van je spullen, contant en met je betaalpas. Als je een betaalkaart neemt van Target, ja ze hebben ook een bankaccreditatie, krijg je 5% korting op elke aankoop. Je kan kiezen voor een credit- of debet kaart. Naast deze korting krijg je ook alles gratis thuisbezorgd en hoef je geen verdere kosten voor de pas te betalen. Wat krijgen zij ervoor? Nou, al je aankoop en retour informatie, enorm waardevol voor het opstellen van klantprofielen natuurlijk.

Volledig ontzorgen is wat ze graag doen bij Target. Of het nu hun retourbeleid is, alles kan retour als je niet tevreden bent en je krijgt geen kruisverhoor waarom niet, of het op de door jou gewenste manier ontvangen van hun producten, Target biedt het. Ouderwets winkelen, vooruitbestellen en ophalen aan de balie, vooruitbestellen en naar je auto gebracht worden of thuisbezorgen, het wordt je heel makkelijk gemaakt hun klant te worden.

Target geldt vaak als anchor tenant voor winkelgebieden, andere ketens zitten graag bij hen in de buurt. Ze zijn de op 8ste grootste retailer in de USA en het bedrijf is één van de grootste particuliere werkgevers in Amerikaanse handen. Ze staan bekend om hun goedkope maar toch ook chique producten.  Buiten de grote winkels van 12.500 meter en groter zijn ze sinds 2010 ook meer binnenstedelijk te vinden met veel kleinere winkels. Op dit moment hebben ze 1948 winkels en staan de op 32 in de Fortune 500 van de grootste Amerikaanse bedrijven naar totale omzet.

Wij rennen naar gangpad A70 voor Tree Hut scrub, gangpad B1 voor een giftbag, tissuepaper en een kaart en bij kassa 5 nemen we nog een giftcard mee waar 30 dollar op gezet wordt. Ja, een Birthdaygift mag wat kosten hier. We racen terug naar huis want er moet natuurlijk ook nog omgekleed worden. In de auto vertelt mijn dochter nog even dat ze haar vriendinnen vertelde dat we in Europa geen Target hebben. ‘Ze moesten bijna gereanimeerd worden mam en zeiden “how could you have ever lived without it?”.

Mandy van Dijken
Onze correspondent ter plaatse, USA
Sociëteit Vastgoed International

Contact opnemen met Mandy?


Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen