SVI
Event
Sociëteit Vastgoed
Event
09/20/2023
0 min
0

Ga Mee naar EXPO REAL (Messe München)? – Ontgrendel Unieke Kansen in de Wereldwijde Vastgoedmarkt!

09/20/2023
0 min
0

Beste, Gewaardeerde Members en Relaties van Sociëteit Vastgoed,

Met veel enthousiasme nodigen we je uit om deel te nemen aan hét prestigieuze internationale evenement van het jaar - Expo Real 2023 in München. Jij, als gerespecteerde professional in het commerciële vastgoedveld, ontvangt hierbij een exclusieve uitnodiging!

Als pionier in de industrie zijn we trots om onze aanwezigheid op het evenement aan te kondigen, gehost op de prachtige, grote stand van Real Asset Media.

Kom en sluit je bij ons aan in de Investors Lounge, waar een uitzonderlijk programma op je wacht. Van informatieve kennisdelingssessies tot lucratieve zakelijke mogelijkheden, netwerkbijeenkomsten, gezellige cocktailuren, verkwikkende ontbijtvergaderingen en zelfs een voortreffelijk diner in het hart van de stad - we hebben een buitengewone ervaring voor je samengesteld.

Dit is je kans om jezelf onder te dompelen in een omgeving vol innovatie en expertise, waar verbindingen met leiders in de internationale vastgoedwereld tot stand komen. We nodigen je uit om deel uit te maken van dit ongeëvenaarde evenement, waar ideeën samenvloeien en partnerschappen gedijen.

Grijp jij deze kans?

Mail dan naar secretariaat@societeitvastgoed.eu zodat wij je direct aan kunnen melden en jij gebruik kunt maken van deze unieke kans en mogelijkheid mede-standhouder te zijn op dé vastgoedbeurs.

Reacties
Categorieën