Mastermind sessie Mobiliteit en Commercieel Vastgoed tijdens Provada
29 oktober 2021 

Mastermind sessie Mobiliteit en Commercieel Vastgoed tijdens Provada

Beste relaties en gewaardeerde gasten,

Graag willen we jou nogmaals van harte bedanken voor je deelname aan onze ronde-tafel “Commercieel Vastgoed wint door Mobiliteit Optimalisatie” tijdens het Provada event. In samenwerking met Sociëteit Vastgoed konden we rekenen op een goed bezochte meeting met experts uit de vastgoedsector.

Veel dank voor jullie deelname als gast en veel dank voor jullie inspiratie en het delen van expertise Jan van den Hogen, Rutger Schuur, Sven Bertens, Michiel Ijzerman en natuurlijk mijn collega Benny Schaeken.

We hopen dat je bent geïnspireerd door nieuwe inzichten en antwoorden hebt gekregen op vlak van de toekomst van veranderende steden en de invulling daarvan op commercieel vastgoed.

We hebben veel interessante feedback ontvangen, we hopen dat jij de discussie boeiend en interessant vond.

Tijdens de mastermind meeting onder leiding van Ron van Bloois kwam helder aan bod welke waarde technologie, data en software realiseren voor de vastgoedsector.

Graag deel ik dan ook een waardevol artikel met jou, zodat ik je direct nog meer over dit innovatieve onderwerp kan vertellen: “De toekomst van vastgoed: 6 tips om uw vastgoedinvesteringen futureproof te maken”. Hierin geven wij als Cegeka een inzage in onze visie als Europese aanbieder van IT-oplossingen voor de vastgoedmarkt.

Op onze website vind je trouwens nog meer informatie over ons smart parking platform Capacity en kan je tevens een demo bekijken. Zo ben je direct op de hoogte en kunnen wij je bij interesse direct verder helpen.

Ik hoop je snel terug te zien bij een van de meetings van Sociëteit Vastgoed of bij ons op kantoor. Je bent van harte uitgenodigd!

Fijn dat Sociëteit Vastgoed vanaf 2022 ook meetings in België zal organiseren, wij kijken daar nu al naar uit en zullen zeker een sessie op ons kantoor uitvoeren, zodat jij persoonlijk kennis kunt maken met alle mogelijkheden voor jouw portefeuille.

Wanneer wij direct iets voor jou kunnen betekenen, laat het ons even weten, we nemen dan graag snel contact met jou op!

Vriendelijke en hartelijke groeten, ook namens mijn team,

Wendy Knaepen
Boardmember Cegeka

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen