Provada 2022, wat was je fijn!

Lieve vrienden,

We zijn gestart met een nieuwe week vol afspraken terwijl we de terugblik naar PROVADA opmaken.

Wat een mooie interviews hebben we opgenomen (de video's komen eraan), wat een verrijkende gesprekken zijn er gevoerd, hoe fijn was het elkaar te zien en spreken en nieuwe mogelijkheden tot samenwerking af te stemmen.

Dit is waar Sociëteit Vastgoed sterk in is, het samenbrengen van vastgoedorganisaties en -professionals om elkaar te versterken, met elkaar te innoveren en impact te maken in de gebouwde omgeving.

Dat doen we niet alleen door en tijdens onze live meetings, maar ook tijdens online sessies en events, door kennis te delen via de Sociëteit Vastgoed Academy, beleggers te informeren via CHEPRI, Particulier Beleggen in Vastgoed en door expertise te bundelen in de expertteams, zodat we deze belangrijke informatie kunnen delen in de online ledenomgeving, de kennisbank en op socials (

Dank nogmaals voor de geweldige gesprekken en ontmoetingen, we hebben genoten om de verbinding te mogen leggen en jou aan jouw kennis-en zakenpartner voor te kunnen stellen!
Bijzonder en verrijkend om zoveel bijzondere mensen te zien en spreken en te ervaren dat we allen bezig zijn met optimalisatie en elkaar hier enorm mee verder kunnen helpen, en daardoor ook onze eigen organisatie en ambities stimuleren.

Het brengt mij dan ook altijd weer terug bij de vraag: "Wat mogen wij voor jou doen?"

Heb je interesse in deelname in een van de expertteams? Wil je graag verder spreken over de online opleidingen voor jouw medewerkers? Is het voor jou belangrijk op de hoogte gebracht te worden met informatie over zorgvastgoed of de beleggersmarkt?

Laat het me weten, dan zorgen wij daarvoor. Er is werkelijk geen vraag waar wij niet mee aan het werk gaan, het gaat immers altijd om jouw wellbeing en de invulling van jouw visie.

ISIS, betekenisvol bouwen, beleggen en ontwikkelen

Op de foto bij deze blog ben ik in gesprek met Peter Helfrich en Lisette van der Ham van PrimeVest Capital Partners, Peter is een van de enthousiaste deelnemers van expertteam ISIS waar wij samen met Oscar van Opstal spreken over betekenisvol beleggen, bouwen en investeren.

Omdat na vele gesprekken over ‘the purpose of place’, en een duurzame, toekomstgerichte bijdrage leveren aan de stad en wijk, wij vonden dat het nu tijd is voor een expertteam dat door duurzaam te beleggen en te ontwikkelen, in relatie tot het gedachtegoed van de Sociëteit, invulling wil geven aan een sterk en waardevol vastgoed ecosysteem.

Zo vormen we een coalitie van mensen en organisaties die doelen, expertise en waarden delen en er hierdoor gezamenlijk invulling en waarde geven. Dit ecosysteem stopt niet bij de grenzen, dit is zowel grens- als business overschrijdend. We bouwen hiermee niet alleen de betere stad, we faciliteren vol passie de betere toekomst.

We vertellen jou er graag meer over! Net als over de samenwerking die we aangaan met Erik Ubels om innovatie impactvol met jou te delen, en smart buildings concreet te maken.

Wanneer zien we elkaar weer?

We verheugen ons jou snel weer te zien, ben je erbij op 30 juni in Utrecht? Of ga je mee golfen op 30 augustus op de Bernardus?

Kijk maar even naar de agenda, dan kun je je direct aanmelden.

Heel graag tot dan!

Hartelijke en warme groet,


Claudia van Haeften
Founder Sociëteit Vastgoed & Co.

#vastgoed #netwerk #samenwerking #betterworld #bettertogether #sustainablebusiness


Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen