Strategie Sociëteit Vastgoed 2023

Hi, allerbeste leden van Sociëteit Vastgoed, 

We zijn druk met onze strategie voor het komende jaar en feitelijk staat daar maar 1 onderwerp centraal. Jij. Daar gaat het allemaal om. Dat is de reden van het organiseren van de meetings, het verbinden tussen de connecties, de educatie die gegeven wordt door de masterclasses en cursussen. Zinloos zonder jou. Met en voor jou de waarde die jou de support geeft die je verdient en ook wenst, om jouw leven die spark te geven die je nodig hebt om de persoon te zijn die je ten diepste bent. Te zorgen dat je elke keer weer met een grote glimlach en tevreden gevoel onze sessies afsluit. Zodat jij die spark weer over kunt brengen naar anderen, en we daarmee ons kleine aandeel leveren de wereld wat beter en saamhorig te maken.

Waarom we dit doen?  

Wij zijn overtuigd van de grootsheid die in jou schuilt, en staan klaar om jouw talenten met de wereld te delen. Daar gaat het om. Om jouw leven effectief te versterken en te verbeteren. Door innovatie te delen. Jouw zichtbaarheid te realiseren zodat de wijze waarop jouw connecties met jou samenwerken verbetert. De waarde die dit realiseert bouwen wij samen. Door ervaringen te delen. Te ontmoeten en te verbinden. Aandacht te krijgen voor wat jouw waarde is voor de Vastgoed industrie, voor de mensen die daarin werken en voor al degenen die jouw begeleiding, advies of product nodig hebben. Mensen als jij zijn nodig. De tijd van proberen ligt achter ons. Het is nu tijd voor degenen die uitvoeren, aansturen, begrijpen en uit kunnen voeren, naar datgene wat werkt. Dit samenbrengen is waar leiderschap geboren en gevoed wordt. Waar oplossingen gerealiseerd worden. Door innovatie. Door samenwerking. 

Door het te laten gebeuren. Door het te laten zien. Omdat het belang van het totaal groter is. Door jou te laten jou zien dat we om jou geven. Daarom heb je ons gsm-nummer, omdat we willen dat je ons belt of appt als we je kunnen helpen. Daarom is er een vragenlijst met antwoorden, en een online ledenomgeving. Zodat jij 24/7 contact hebt met jouw relaties. Wij hebben dat ontwikkeld omdat we jou willen behandelen met liefde. Zodat jij zakelijk kunt groeien en ontwikkelen. Door het letterlijk te ervaren. Alles gaat immers om emoties. Daardoor trouwen mensen, werken mensen samen, kiezen mensen voor elkaar. Wij kunnen alleen het beste voor jou realiseren als we dat doen door volledig gefocust te zijn op wat we doen, en op het geloof wat we hebben om het verschil te kunnen maken, voor jou. Omdat we daarmee jouw ideale klant kunnen gaan bedienen, omdat hij/zij jou nodig heeft. En om dat te kunnen doen brengen wij jou iedere keer opnieuw onweerstaanbare aanbiedingen. Voor educatie. Voor connecties. Voor ontwikkeling. Voor impactvolle innovatie. Wij zijn hier voor jou. Zeker als de winter komt.  

Al datgene om een betere manager, directeur, ceo of ondernemer te zijn. Sterker, empathisch, krachtig, een betere besluitvormer en leider. Door jou te verbinden met gelijkgestemden ontmoet jij de personen met wie oplossingen gestimuleerd worden. Waarmee jij de sector optimaliseert, en daarmee jouw organisatie en visie voedt. Wij zetten onze volledige focus daarop in zodat we niet afgeleid worden. Door juist nu de lijnen uit te zetten tussen de verschillende expertises, en de diverse assetklassen en daar de samenwerkingen in te voeden. Hiermee bouwen wij samen een andere vorm van zekerheid, nieuwe inzichten en word jij de game  changer die het positieve, toekomstgerichte verschil maakt.  

Wij hebben een visie, om de sector sterker, beter, effectiever en duurzamer te maken. Dat kan alleen als de mensen die in de Vastgoed industrie werken hun doelstellingen verbinden met hun persoonlijke ontwikkeling en hun honger succesvol te zijn samenbrengen met hun idee over hoe het beste jaar in hun leven eruitziet. Zodra je daaraan denkt is ook ons doel kristalhelder. Dat houdt onze stichting in de juiste richting, door daar constant op af te stemmen. Waarom je dat wilt en hoe je dat invult, volgt dan vanzelf. Omdat wij service en diensten voor jou leveren om al die tussenstops op de weg erheen in te vullen. 

Waarom ik dit doe?

Ik ben al decennia verliefd op de vastgoedsector, om de mensen die daarin werken. Daarom is er geen limiet aan mijn energie of enthousiasme om daarin te investeren en jou continu te versterken. Dat is mijn geliefde zakelijke familie, waar jij een waardevol en essentieel deel van uitmaakt. Jij, die slimmer bent dan ik, meer ervaren en zeker beter geïnformeerd. Mijn obsessie is de levens van vastgoedprofessionals te verbeteren. Ik heb iedere keer opnieuw alle cursussen gevolgd om juist de skills te creëren om dit te kunnen doen. En leer dagelijks bij, hoe meer problemen en fouten, hoe meer ik leer en ontdek. En nu, na 5 jaar staan we samen op de drempel naar de toekomst. Een toekomst die verandert. Een sector die wijzigt. We hebben dezelfde missie. En daarin is het essentieel ervaringen te delen. Om van elkaar te leren, over elkaars identiteit, wensen, passie en visie. Door verhalen te delen. Door met elkaar in gesprek te gaan, door jouw creaties te laten zien, door de transformatie die gerealiseerd kan worden, te delen. Door dit zichtbaar te maken zodat anderen hiervan kunnen leren en begrijpen dat jij ze kunt bieden waar ze naar op zoek zijn. 

Op de drempel van de toekomst  

Onze honger om dit vol energie uit te voeren is groter dan toen we startten 5 jaar geleden. Jij voedt die honger door ons blijvend te inspireren. Die honger naar verbetering wordt continue aangevuld, door een markt die in beweging is. Die ons nodig heeft. Om het verschil te maken. Nu meer dan ooit. Om de toekomst te begeleiden, zijn leiders nodig, leiders, management, directie en kapiteins die hun teams door de lastigste tijden leiden. Als drijvende kracht, die sterke schouders creëren om nieuwe omstandigheden te dragen en deze om te zetten naar innovatie. Wij zorgen op onze beurt dat dit gefaciliteerd wordt, men elkaar ontmoet, gelijkgestemden elkaar versterken en zakelijke vriendschappen sluiten. Innovatie die nieuwe inzichten en mogelijkheden creëert, wat jou verder helpt door geboden inzichten, ook bij conflicten. Juist dan, omdat dit het team, leiderschap en het netwerk sterker maakt. Deze oplossingen vind jij op onze kanalen, zodat het niet onopgemerkt blijft.  

Want we weten, groot worden is één, maar groot blijven is een heel ander aspect. Juist om jou dit te kunnen geven en vol vertrouwen te leveren, maken wij een strategie die gebaseerd is op datgene wat jij ons vertelt, en door wat jij deelt, door wat jij nodig hebt. 

De combinatie van de mensen in ons netwerk maakt ons netwerk zo sterk en loyaal. Alle ingrediënten zijn aanwezig, het is steeds te wijten aan onze gezamenlijke inzet en commitment om het impactvolle verschil te willen maken, dat maakt dat wij klaar en uitgerust zijn voor de komende jaren. Jaren waarin wij grootsheid begeleiden, jouw grootsheid, ook in moeilijke tijden. 

Hoe? Daar vertel ik je heel graag meer over in mijn volgende blog.  

Met een warme en hartelijke groet, 

Claudia van Haeften MBA MSV 

Directeur/ Founder 

Sociëteit Vastgoed & Company

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen