Sociëteit Vastgoed verkrijgt accreditatie ELBHO

Sociëteit Vastgoed verkrijgt accreditatie ELBHO

Met trots mogen wij delen dat stichting Sociëteit Vastgoed nu ook erkend leerbedrijf is voor studenten van HBO- en WO-opleidingen. Met plezier mogen wij dan ook aangeven nu ELBHO® Erkend Stagebedrijf hbo/wo te zijn. 

Het is voor studenten enorm waardevol en verrijkend stage te gaan lopen bij Sociëteit Vastgoed & Co. 

Daarnaast zullen wij studenten begeleiden bij hun examens. Op deze wijze kunnen wij ons netwerk ook op deze wijze een meerwaarde leveren door hen direct in contact te brengen met studenten die de economische, commerciële vastgoed opleidingen en leergangen volgen. 

Sociëteit Vastgoed is het kwalitatieve, loyale internationale vastgoednetwerk en kennisplatform voor vastgoedprofessionals en breidt haar services uit door de vastgoedprofessionals effectief te verbinden met studenten die hun carrière ook graag in de vastgoedsector willen invullen.  

Wat zijn bijvoorbeeld direct de voordelen van een dergelijke mogelijkheid om stage te gaan lopen: 

  • Ervaring opdoen: Een stage bij een groot internationaal vastgoednetwerk als SV kan jou als student de mogelijkheid bieden om waardevolle praktische ervaring op te doen in de vastgoedsector. Door het werken in een echte professionele omgeving, kun jij als student jouw vaardigheden en kennis verder ontwikkelen en je voorbereiden op een toekomstige carrière, zo mogelijk in de vastgoedsector.

  • Netwerkmogelijkheden: Een stageplek bij SV als internationaal vastgoednetwerk kan jou als student de kans bieden om actief te netwerken met vastgoedprofessionals in geheel Europa. Dit kan leiden tot nieuwe bijzondere contacten, waardevolle mentorrelaties en toekomstige carrièrekansen.

  • Toegang tot kennis en bronnen: Jouw stage biedt jou directe toegang tot een enorme schat aan kennis, informatie en bronnen. Dit kan variëren van toegang tot marktrapporten, tot trainingen, tot opleidingen, informatie, proven concepts, masterclasses en seminars.
     
  • Internationale ervaring: Wanneer jij stageloopt bij een dergelijk kennisplatform als Sociëteit Vastgoed, krijg jij een persoonlijke toegang en kans om internationale ervaring op te doen door samen te werken met relaties over de hele wereld, en projecten en kennis op te doen die praktijk gerelateerd is Door het internationale aspect kan dit waardevolle interculturele competenties en ervaringen opleveren die jou zullen helpen in jouw toekomstige carrière.
     
  • Potentiële baanmogelijkheden: Een stage kan een uitstekende manier zijn om de kennis te maken met de bedrijven die je nu aan de binnenkant leert kennen omdat je de mogelijkheid overal bij te zijn, opleidingen te volgen, trainingen uit te voeren, gesprekken te beluisteren en zowel media als event mogelijkheden leert kennen in de praktijk, die voor de top van de sector worden georganiseerd. Dit biedt een directe carrièremogelijkheid en inzage die je anders alleen in je proeftijd leert kennen.  

De komende weken zullen wij de vacatures op onze website plaatsen zodat de studenten kunnen starten met solliciteren. Je kunt de studenten ontmoeten tijdens onze meetings en opleidingen.

Met een warme en hartelijke groet, with kind regards,

Claudia van Haeften


Contactgegevens

Volg ons op Social Media

 

Kantoor Nederland

Hoofdkantoor

International office

 

Sociëteit Vastgoed

Sociëteit Vastgoed Academy

SVI
 CvH Consulting

Chepri                          

info@societeitvastgoed.eu |  +31 6 27058824

Linkedin | Facebook | Instagram | Youtube

 

Utrechtseweg 249, 6812 AE Arnhem, Nederland

Jansbuitensingel 5, 6811 AA Arnhem, Vesta Gebouw

Knokkestraat 620, 8300 Knokke-Heist, België

 

www.societeitvastgoed.eu

www.societeitvastgoed.academy            

www. societeitvastgoed.eu/international/
 
www.claudiavanhaeften.eu

www.chepri.eu

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen