Member
Sociëteit Vastgoed
Member
05/29/2021
1 min
0

Tijd voor een nieuwe passie en een nieuw bedrijf

05/29/2021
1 min
0

Bijna 20 jaar heb ik me met PropertyNL/EU ingezet bij het meer transparant maken van de commercieel vastgoedmarkt in Nederland en Europa. Jullie kennen mij als mede-oprichter van een bedrijf dat transactie- en aanbod data onderzoekt en en vastgoed bladen uitgeeft.

Maar nu is het tijd een nieuwe weg in te slaan en ruimte te geven aan een passie die ik al langer koester: werken aan een gezondere en duurzamere gebouwde omgeving.
De tweede revolutie in duurzaamheid is een feit: naast energie- en materiaalgebruik draait het meer dan ooit om menselijk welzijn. De corona pandemie heeft deze revolutie alleen maar verder versneld.

We hebben het afgelopen jaar hard gebouwd en introduceren nu een nieuw softwarebedrijf, Blue Module, dat wil helpen de impact te vergroten op de wereld met gezond en duurzaam vastgoed. We bieden een state of the art oplossing waarmee je de waarde van gezonde en duurzame gebouwen realiseert:

• Vergroting van het vertrouwen in de prestaties inzake gezondheid en duurzaamheid bij huurders, aandeelhouders, banken, overheid en certificerende instellingen.
• Combineer alle data over het gebouw en toon realtime de performance van het gebouw aan zijn gebruikers.
• Bouw van een community die in gebouwen samen werkt aan menselijk welzijn en veiligheid, plus betere prestaties qua energie en materiaalgebruik.
• Informatie over gezondheid, veiligheid en duurzaamheid is onlosmakelijk verbonden met de ‘hardware’ van het gebouw. Als eigenaar wil je zelf over deze informatie kunnen beschikken en deze kunnen managen.

Hou je postbus in de gaten, ik ga onze ervaringen met je delen. Ongetwijfeld gaan we een leerproces doormaken. Ik hoop dat het een inspirerende ervaring gaat worden! Als je een tip of advies hebt stuur me dan een bericht als antwoord op deze mail.

Met vriendelijke groeten,

Paul Wessels
Blue Module

Wil je meer weten? Klik dan hier

Reacties
Categorieën