Tim Stevens is directeur van TEN31 Bank AG
25 april 2023 
in Member

Tim Stevens is directeur van TEN31 Bank AG

Tim Stevens is directeur van TEN31 Bank AG, een vastgoed bank gevestigd in Ottobrunn nabij München, Duitsland. 

Met een achtergrond op verschillende gebieden waaronder facilitair, veiligheid en technologie vertrok hij richting Duitsland om de bank te onderdersteunen en verder uit te bouwen, de focus lag voor Tim op zakelijk bankieren, project management en business development. 

Na een paar bevlogen jaren is de bank uitgegroeid tot een bekende speler op VvE gebied met Expanies buiten Duitsland, hiermee momenteel ook een speler op bankgebied binnen Nederland.

TEN31 Bank AG is de specialist met het verstrekken van leningen en rekeningen aan VvE’s door middel van een op maat gemaakte bankomgeving voor vastgoed beheerders met een Hollander als 1 van de drijvende krachten.  

„Onze waarom is het bedienen van dit markt segment op een zo goed mogelijke manier met kennis en ervaring, het stukje know-how ontbreekt vaak zodra het om VvE‘s gaat.

Als het proces slank is en de omgang met de klant eenvoudig blijft dan heb je al veel bereikt, wij versterken beheerders daarmee om zelf ook een hogere service kwaliteit aan de klanten in beheer te geven tegen waarschijnlijk lagere bank kosten.“

De bank is ontstaan uit een familiebedrijf in het Duitse vastgoed- & WEG beheer, hier onstond het idee van een zoon tot oprichting van de bank. 

Daarnaast ondersteund de bank ook VvE Beheerders met de M&A van andere beheerders, de gehele of deels van de portefeuille en overname wordt door de bank beoordeeld (en soms gefinancierd) en geplaatst in de „beheerder marktplaats". 

Bij Sociëteit Vastgoed hoopt Tim veel kennis te delen met het internationale team maar zelf ook veel te leren, een vastgoed netwerk op een Europees niveau (met name BENELUX) is zeer waardevol voor allen die daar deel aan nemen. 

Heeft u in uw dagelijks werken of leven te maken met een VvE? Een gesprek kan snel ingepland worden.

Contact E-mail: info@ten31.nl 

 

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen