VANDERSTELT – Nr 6 | Najaar 2022
11 oktober 2022 

VANDERSTELT – Nr 6 | Najaar 2022

We zijn alweer begonnen aan de tweede helft van het jaar. Het jaar dat herstel van corona had moeten betekenen, maar nu ook -of vooral- in het teken staat van inflatie, grondstoffenschaarste en politieke onrust. Allemaal ontwikkelingen die invloed hebben op uw en mijn werkveld, de wereld van het vastgoed en van het familievermogen.

Dat er veel staat te gebeuren staat vast. En natuurlijk zullen wij er met team VANDERSTELT alles aan doen om uw beleggingsambities- & doelstellingen ook in 2022 te verwezenlijken. Met enthousiasme passie én persoonlijk contact, want dat kan gelukkig weer. Maar ook met een nieuwe editie van het VANDERSTELT E-magazine!

In deze editie van het VANDERSTELT E-magazine vertellen Marco Straten en Vanessa Knappen-Cuijpers van BDO over de aangekondigde wijzigingen in box 3 en Martijn Hendriksen van De Rendtmeester vertelt over governance in het familiebedrijf. We gaan met hoogleraar prof.dr. Marta Berent-Braun en drs. Yanka Ditewig RB dieper in op inflatie en de gevolgen voor familiebedrijven n.a.v. een onderzoek van Van Lanschot Kempen en Nyenrode Business Universiteit. We vroegen Hein Wegdam van ING Real Estate Finance naar zijn verwachtingen op de woningmarkt, Aad Rozendaal praat u bij over de actuele ontwikkelingen rondom de BOR en Dirk de Lange vertelt over het online aandelenkadaster. Natuurlijk geven we ook weer een overzicht van alle vastgoedtransacties in Nederland in de afgelopen periode.

Heeft u vragen op het gebied van vastgoed en investeringen? Als VANDERSTELT staan we niet voor niets landelijk bekend als de vastgoedbeleggingsexpert voor de particuliere belegger en family offices. Onafhankelijk, deskundig en discreet, zo staan wij ook u of uw cliënt hierbij graag terzijde. Wij denken met u mee en adviseren en ondersteunen u waar gewenst.

Wij wensen u veel leesplezier en hopelijk tot snel!

Lees VANDERSTELT – Nr 6 | Najaar 2022 >>

Met vriendelijke groet,

Drs. Jacqueline van der Stelt MRE FRICS

jacqueline van der stelt


jacqueline@vanderstelt.com | +31 6 10486319

 VANDERSTELT | real estate investment partner
 
Arnhem Parktoren (verdieping 13‑14)
 Nieuwe Stationsstraat 20 | 6811 KS Arnhem
 +31 26 205 14 60
www.vanderstelt.com

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen