Drs. Jacqueline van der Stelt MRE Frics ambassadeur Sociëteit Vastgoed

Drs. Jacqueline van der Stelt MRE Frics ambassadeur Sociëteit Vastgoed

Sociëteit Vastgoed groeit als volwassen en verbindend (inter) nationaal bouw- en vastgoednetwerk. Het USP is de volledige range aan Vastgoed Disciplines, samengebracht in een sterk (inter-)nationaal opererend netwerk van honderden beslissing nemers en partners. Persoonlijke relaties met zakelijke belangen worden effectief met elkaar in contact gebracht tijdens meetings en opleidingen om kennis, netwerk en business te delen. Hiertoe worden ook trainingen en cursussen aangeboden via Sociëteit Vastgoed Academy.

Innovatie staat centraal terwijl een multilateraal vertrouwen georganiseerd wordt tussen technologie (‘high tech’) en de menselijke behoefte aan persoonlijk contact (‘high touch’). Kennis bundelen en expertise delen zorgt voor effectieve leer- en ontwikkelingsdoelen, die input leveren aan prestatiedoelen ter stimulans van de members en het netwerk.

Recent heeft drs. Jacqueline van der Stelt MRE Frics, als zeer ervaren en ondernemende vastgoedbeleggings-expert en ondernemer, de rol van ambassadeur geaccepteerd. De ambassadeurs vormen samen de Raad van Advies en adviseren het Bestuur van Sociëteit Vastgoed bij besluitvorming, strategie en invulling van de doelstellingen.

De Raad van Advies is sinds 2020 aangevuld worden door Leader Teams. De Leader Teams delen sector overstijgend hun input ter optimalisatie van de stichting en ter versterking van de branche.

Drs. Jacqueline van der Stelt MRE Frics is gevraagd voor de functie van Ambassadeur vanwege haar prettige persoonlijkheid, grote vastgoednetwerk, brede en specialistische kennis en jarenlange ervaring in de sector op het snijvlak van vastgoed, mensen én financiële middelen, als éxpert vastgoedbelegging & vastgoedfinanciering. Van der Stelt is als eigenaar van VANDERSTELT (www.vanderstelt.com) een bijzondere onafhankelijke en strategische gesprekspartner c.q. inspirator en bemiddelaar rondom het thema vastgoedbeleggingen voor o.a. vermogende vastgoedfamilies en -fondsen. Haar mentaliteit staat borg voor een ondernemende, integere, ontzorgende en oplossingsgerichte aanpak binnen de vastgoedsector om optimaal te verbinden en kennis te delen over vastgoed als beleggingsobject.

Deze waardevolle samenwerking past in de gewenste meerwaarde die stichting Sociëteit Vastgoed voortdurend wenst te bieden. Dit wordt door Soceiteit Vastgoed tevens onderbouwd door de uitzendingen van Real Estate Radio (hét vastgoedstation) en Chepri (netwerk voor particuliere beleggers). “Door voorop te (blijven) lopen en kennis en expertise te bundelen wensen wij de sector te stimuleren een brede visie te formuleren voor de toekomst”. aldus founder Claudia van Haeften.

Voor meer informatie:

claudia-van-haeften-societeit-vastgoed

T 0031627058824
W www.societeitvastgoed.eu I www.societeitvastgoed.academy
I info@societeitvastgoed.eu
www.realestateradio.nl
www.chepri.eu

LinkedIn
LinkedIn Sociëteit Vastgoed

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen