Zorgvastgoed en anders kijken naar ouderen
31 juli 2023 

Zorgvastgoed en anders kijken naar ouderen

Een middag met twee zorgvastgoedexperts, en de founder van Sociëteit Vastgoed , die zoveel energie en betrokkenheid realiseerde, dat we nu al weten, hier gaan we écht baanbrekende kennis, informatie, betrokkenheid en toepassingen mee delen.

Samenwerken om het wonen voor ouderen centraal te zetten, door jou als vastgoedprofessional mee te nemen op nieuwe inzichten, omdat we de doelgroep direct aan tafel brengen.
Een middag waarbij we beseffen, dit is zo bijzonder, om vastgoed, de sector, specialisten, expertise en de uitvoering samen te brengen, terwijl de doelgroep bevraagd wordt én de antwoorden invulling geven op de uitvoering.

Ruim 7 miljoen ouderen in Nederland en dit wordt snel meer. Hoe gaan we hen huisvesten? Hoe groot is de impact van deze groep? Op retail, op gebiedsontwikkeling, op de zorg? Hoe verhouden de business cases zich hieromtrent in de vastgoedsector? Hoe optimaliseren we doorstroming en de verhuur hierbij?

Dat en nog op veel meer gaan we met je delen tijdens een nieuwe Masterclass, die we zowel eendaags als tweedaags aan gaan bieden.
Tijdens de 2 daagse Masterclass worden er concrete casussen besproken en uitgewerkt, én we bezoeken een ouderen/zorg-locatie.

Deze Masterclass, voor álle professionals die meer willen weten over ouderen / wonen / zorg/ zorgvastgoed / met praktijkgerichte tools en handvatten, met meerwaarde voor projecten, afstemming stakeholders en toepassing voor de bouwplanning kun je tegemoet zien bij Sociëteit Vastgoed Academy. In kleine klassen, met een certificaat en PE punten maar vooral met enorm veel bezieling en boordevol kennis en inspiratie, die direct toepasbaar is.

Je kunt je interesse direct opgeven, wij houden je op de hoogte van de data, die we 4x per jaar zullen toevoegen aan de agenda. En ja, uiteraard kun je ook uitzien naar podcasts, interviews en artikelen die we de komende weken en maanden met je gaan delen.

Aanmelden met interesse kan direct bij: secretariaat@societeitvastgoed.eu


Wij brengen je dan op de hoogte van de locatie, data, en marktconforme vergoeding. We hopen dat jij nu net zo enthousiast bent als wij~!

Tot Sociëteit Vastgoed !

Groet, Marlous, Floris en Claudia

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen