Altera Vastgoed koopt nieuwe AH Supermarkt in Nijmegen van Ten Brinke

Altera Vastgoed koopt nieuwe AH Supermarkt in Nijmegen van Ten Brinke

Amstelveen, 3 mei 2021 – Vastgoedbelegger Altera Vastgoed (verder: Altera) heeft een supermarkt toegevoegd aan haar portefeuille. Deze belegging, in de gemeente Nijmegen, is alweer de 43e supermarkt in de winkelportefeuille van Altera.

De supermarkt van ruim 1.500 m² maakt deel uit van het door Ten Brinke Broers Projectontwikkeling BV geheel vernieuwde winkelcentrum Meijhorst in Nijmegen. AH opende begin april haar deuren en is gesitueerd aan de zuidzijde van het winkelcentrum, in de wijk Dukenburg. De supermarkt is direct gelegen aan het parkeerterrein met circa 150, in een blauwe zone gelegen, gratis parkeerplaatsen.

De acquisitie volgt op de eerdere aankopen van wijkwinkelcentra in respectievelijk Amstelveen, Uithoorn en een supermarkt in Zwijndrecht. Deze door Ten Brinke gebouwde supermarkt wordt onderdeel van de duurzame food & convenience portefeuille van Altera.

Jaap van der Bijl, CEO Altera: “Door de toevoeging van de nieuw gerealiseerde supermarkt aan onze portefeuille geven we verder invulling aan onze beleggingsstrategie die volledig is gericht op food & convenience. Een strategie die vooral heel goed past bij institutionele beleggers: een hoger direct rendement, duurzaam en minder gevoelig voor e-commerce en conjunctuurveranderingen.”

Altera is bij de aankoop commercieel begeleid door KroesePaternotte en juridisch door Dentons. Het beheer zal worden verzorgd door Sweco Vastgoedmanagement.

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen