Atum spreekt over doorstroming woningmarkt
18 september 2022 
in Atum

Atum spreekt over doorstroming woningmarkt

We kijken ernaar uit concreet te vervolgen met wonen expertteam Atum, waar we bij Vesteda spraken over doorstroming in de woningmarkt.

De leden van Sociëteit Vastgoed kunnen de notulen in de ledenomgeving tegemoet zien, terwijl we samen met de Gemeente Amsterdam snel verder spreken over Masterplan Zuid Oost en de business case die we nu met elkaar gaan bespreken.

Het team van Ellen Nieuweboer zal hierbij actief in gesprek gaan met oa Astrid Schluter, Hans Peter Fris, Thimo de Vries en Hugo Jager.

We houden je uiteraard op de hoogte van hetgeen we als professionals in de sector kunnen realiseren voor de belangrijke aspecten van de doorstroming voor de woningmarkt en welke oplossingen we hiermee concreet wensen te stimuleren.

Tot Sociëteit Vastgoed! #business #team #doorstroming #woningmarkt #samenwerking #businesscase


NB. De resultaten en besproken onderwerpen tijdens deze kennissessie kun je terugvinden in de online ledenomgeving van Sociëteit Vastgoed.


Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen