Ga jij naar MIPIM 2022?

Beste Relatie & Member,

Ga jij naar MIPIM 2022?

Sociëteit Vastgoed is opgericht voor leden die verbinding willen maken en om samen impactvolle successen te boeken. In Nederland, maar ook steeds meer over de landsgrenzen heen. Tijdens EXPO Real hadden we een noviteit en waren wij met een groep leden onderdeel van de International Investors Lounge van Real Asset Media. Dit was een groot succes, met verrijkende expert panels, publicaties, diners en legio kennismakingen op onze eigen stand.

 Dit succes willen wij tijdens MIPIM 2022 (15-18 maart) herhalen met onze leden.


Exclusief Clubhouse MIPIM

In samenwerking met Richard Betts en Thorsten Herbert van Real Asset Media (RAM) zijn wij de unieke mogelijkheid aan het creëren van onze eigen ‘Clubhouse’ in Cannes. Aan La Croisette en op steenworp loopafstand van het Palais des Festivals heeft RAM een karakteristieke villa met seaview gehuurd die we een weeklang omtoveren tot een exclusief real estate clubhouse, waarin we kleinschalige events/expert panels organiseren, onze leden boardmeetings kunnen houden met relaties, wij onze leden een ‘petit déjeuner’ aanbieden én in de avonduren een wijnproeverij en gezellige meeting in de tuin gaan organiseren.

Daarnaast zullen wij als Sociëteit Vastgoed natuurlijk onze executives vastgoed-diners en de innovatie ontbijtsessie bij Majestic Hotel organiseren, net als een bijzondere avond met diner bij Baoli, Cannes.

In afstemming met MIPIM-organisatie kunnen wij jou tot 31 januari 2022 daarnaast een mooie discount aanbieden op de entreekaart. Aangezien het Clubhouse volgens de bekende MIPIM-regels toegankelijk is met een entreekaart van MIPIM is deze aanschaf noodzakelijk. Daarnaast geeft deze kaart toegang tot MIPIM in het Palais én toegang tot het openingsfeest in het Carlton Hotel.

 

Voordelen deelname

+ Exclusive, invitational ‘petit déjeuner’
+ First class expert panels (max 50 persons)
+ Boardrooms for private meetings
+ International knowledge tables with executives
+ Sophisticated evening program: food, wine tasting and afterparty in garden
+ Business packages: MIPIM ticket + Club member
+ MIPIM ticket 50% discount for first timers
+ Club member = Club member all MIPIM week, food and beverage, 1 speaker opportunity & attending 1 expert table
+ Package deal with Real Asset Insight and IMPACT: on demand
+ Discount subscription RAM daily international real estate news

Breng je stem uit

We kunnen en willen dit als Sociëteit Vastgoed alleen organiseren als onze leden achter dit geweldige idee staan.

Vanzelfsprekend brengt COVID nog enige onzekerheid met zich mee, maar wij willen inventariseren of je van plan bent om te gaan én onderdeel wilt zijn van onze Clubhouse. Daarnaast zijn wij buiten met dit unieke plan, bezig om als altijd voor een plan B te zorgen, en zelfs een plan C. 

Wij zouden jou dan ook willen vragen om 1 minuut van jouw tijd om 2 vragen te beantwoorden. Zodoende kunnen wij jou als organisatie & netwerk platform zo optimaal mogelijk servicen.

Ja, ik wil meer informatie!

Alvast bedankt!

Team Sociëteit Vastgoed


Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen