Persbericht: Mark Logtenberg nieuwe voorzitter van het expertteam zorgvastgoed en seniorenwoningen Osiris
24 april 2024 
in Osiris

Persbericht: Mark Logtenberg nieuwe voorzitter van het expertteam zorgvastgoed en seniorenwoningen Osiris

Persbericht

Sociëteit Vastgoed kondigt met trots de benoeming aan van Mark Logtenberg als de nieuwe voorzitter van het expertteam zorgvastgoed en seniorenwoningen Osiris

Amsterdam, Nederland – Sociëteit Vastgoed, de vooraanstaande stichting die zich inzet voor duurzame ontwikkeling, innovatie en community building binnen de vastgoedsector, kondigt met enthousiasme aan dat Mark Logtenberg, Expert Seniorenhuisvesting & Zorgvastgoed bij Maas Wijkontwikkeling, per 1 mei 2024 de nieuwe voorzitter wordt van het expertteam zorgvastgoed en seniorenwoningen Osiris. Mark Logtenberg neemt de voorzittershamer over van Ron van Bloois, die deze cruciale rol de afgelopen jaren met grote toewijding heeft vervuld.

Het expertteam Osiris speelt een sleutelrol in het begeleiden, structureren, inspireren en verbinden van de vastgoedsector naar een voortdurend groeiende assetclass die iedereen na aan het hart ligt: prettig wonen voor onze senioren en de ontwikkeling van zorgvastgoed. Deze sectoren hebben niet alleen een immense maatschappelijke impact maar raken ook aan persoonlijke ervaringen van velen onder ons.

Met een bestaand vastgoedportfolio van 55 miljoen vierkante meter, een enorme verduurzamingsopgave en een veranderende vraag, staat de vastgoedsector voor de grootste woningmarktopgave van de eeuw. Het expertteam Osiris is toegewijd aan het leiden van de sector naar innovatieve en noodzakelijke oplossingen voor deze opgave, geïnspireerd door de principes van de Blue Zones – gebieden waar mensen in goede gezondheid opvallend oud worden.

Societeit Vastgoed

De benoeming van Mark Logtenberg markeert een nieuw hoofdstuk voor Sociëteit Vastgoed en het expertteam Osiris. Marks’ visie en leiderschap zullen ongetwijfeld een frisse impuls geven aan de missie om leefomgevingen te creëren die niet alleen fysiek comfortabel en veilig zijn, maar ook bijdragen aan geestelijke en sociale vervulling.

Onder de bezielende leiding van Ron van Bloois heeft het expertteam Osiris zich al sterk gepositioneerd als een pionier in de sector. De overdracht van de voorzittersrol aan Mark Logtenberg belooft een naadloze voortzetting en versterking van deze missie. Ron zal de komende weken nauw samenwerken met Mark om een soepele overgang te waarborgen.

Sociëteit Vastgoed ziet de toekomst met Mark aan het roer van het expertteam Osiris met vertrouwen tegemoet. 


“Samen zullen we blijven innoveren, inspireren en een significante bijdrage leveren aan een gezondere en meer verbonden toekomst voor onze ouderen en zorg-behoeftigen. Dit doen wij vanuit kennis, wetenschap, inzet, gedrevenheid en met name vanuit de empathische benadering. Zo verbinden en versterken wij de vastgoedsector, met de focus op deze assetklasse, door de impact van Osiris”, aldus Founder Claudia van Haeften.


Societeit Vastgoed

Over Sociëteit Vastgoed

Sociëteit Vastgoed is een toonaangevende organisatie en stichting die zich inzet voor de vooruitgang en duurzame ontwikkeling van de vastgoedsector. Door middel van kennisdeling, innovatie en community building streeft Sociëteit Vastgoed ernaar om een positieve impact te maken op de levenskwaliteit en het welzijn van vastgoedprofessionals door business, innovatie, impact en samenwerking te stimuleren.

Voor meer informatie, neem contact op met:

Claudia van Haeften
info@societeitvastgoed.eu
Tel. 06-27058824

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen