De beste Provada! (2023)

De beste Provada! 

Fantastische energieke dagen vol saamhorigheid en stimulans tot oplossingen. Bereidheid tot samenwerkingen en verdieping. De vastgoedsector kwam samen en Sociëteit Vastgoed is bijzonder trots deze dagen zoveel mooie ontmoetingen en kennis gedeeld te hebben. 

Fantastische sessies, die begonnen met het ontbijt op de eerste dag in de tuin van Sevenages in Amsterdam met Sociëteit Vastgoed International en partners SHHA en Real Asset media, een verdiepingsontbijt over zorg en senioren en de oplossingen die geboden worden. 

Direct na de opening de overhandiging aan de minister op de stand van Vesteda door Gertjan van der Baan, waar Sociëteit Vastgoed met trots aan meegewerkt heeft. Veilig Wonen. 

Prachtige gesprekken, trotse ontmoetingen, nieuwe afspraken, leden aan en met elkaar verbinden, mogelijkheden en impactvolle samenkomsten, zoals de Meet & Greet op de stand van FRIS REAL PEOPLE waar concrete oplossingen gedeeld werden, die wij met onze expertteams nu verder uit gaan werken. 

De jaarlijkse fameuze vastgoedborrel, ook bij FRIS REAL PEOPLE, waar alle gasten weer geweldig gastvrij ontvangen werden en het een feest van herkenning was elkaar te zien en spreken. 

De 2e dag stond geheel in het teken van partner Vebego. We startten in toren 10 op de Zuidas met een enthousiasmerende presentatie door Claudia van Haeften, gevolgd door een tour op deze mooie locatie, met als hoogtepunt op de beurs de 2 uur durende sessie: Senioren, de parel van de residentiële markt onder moderator- schap van Ron van Bloois. Alle gasten bleven al deze tijd geboeid vragen stellen aan de topsprekers die ons een deepdive gaven in mogelijkheden en samenwerkingen, om het effectieve verschil te maken. 

De dag sloten we af met hét diner van de beurs in het Hilton, Vebego en Sociëteit Vastgoed zorgden voor een onvergetelijke avond, met zoveel nieuwe business opportuniteiten, kennismakingen, een prachtig gezelschap en een culinair genot. De dankbetuigingen en enthousiaste apps stroomden binnen erna. Zoveel dank voor jullie deelname allen!

 Vandaag de 3 en laatste Provada dag, nog even de laatste afspraken maken, elkaar zien en groeten. Nieuwe meetings en samenwerkingen stimuleren en de sector betekenisvol versterken omdat wij dit kunnen, met elkaar. Daar zijn we groot in, en sterk in. 

Sociëteit Vastgoed bedankt al haar leden, relaties en partners, en in het speciaal Ron van Bloois en Roy Ploum voor wederom een fantastische samenwerking en verdieping. Geweldig dat we met elkaar zo'n intensief verschil weten te realiseren, dat zovelen raakt en meeneemt op de loyaliteit van de zakelijke vastgoedfamilie van Sociëteit.

De gastenlijsten zijn gemakkelijk terug te zien op de online ledenomgeving.De foto`s die gemaakt zijn kan jij terugzien op onze facebook pagina.Mocht jij nog interesse hebben in andere meetings, kijk dan meteen even hier.  

Claudia van Haeften

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen