Business Netwerkorganisatie en kennisplatform Sociëteit Vastgoed breidt uit naar internationale markt

Business Netwerkorganisatie en kennisplatform Sociëteit Vastgoed breidt uit naar internationale markt

Arnhem – Sociëteit Vastgoed, een toonaangevende business netwerkorganisatie en bekroond kennisplatform met eigen Academy in de vastgoedsector, kondigt met trots de uitbreiding naar de internationale markt aan. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd als nationaal netwerk en is nu klaar om deze expertise uit te breiden naar internationale leden en relaties.

Meerwaarde

Met deze uitbreiding kunnen leden in verschillende delen van de wereld profiteren van de expertise van Sociëteit Vastgoed en de aangesloten partners. Het bedrijf biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden het netwerk te versterken en uit te breiden door middel van masterclasses, kennistafels, netwerkevents, culinaire bijeenkomsten, C-level meetings en opleidingen voor zowel vastgoedprofessionals als beginnende beleggers.

Door de uitbreiding naar de internationale markt kan Sociëteit Vastgoed  haar leden helpen bij het navigeren door verschillende markten en hen voorzien van de juiste kennis en informatie om de juiste beslissingen te kunnen maken. Sociëteit Vastgoed Internationaal faciliteert, als expert team binnen het vastgoednetwerk in Nederland, met vele internationale contacten, de Kennisdeling, het Zakelijk Netwerk en de Vastgoedopportuniteiten voor Nederlandse partijen in het buitenland én voor Internationale partijen in Nederland.

"We zijn verheugd om onze samenwerking, expertise en diensten aan te bieden aan leden in verschillende delen van de wereld," zegt Claudia van Haeften, Founder van Sociëteit Vastgoed. "Onze jarenlange ervaring en kennis van de vastgoedsector hebben ons geholpen om een sterke reputatie op te bouwen en we zijn klaar om deze expertise te delen met leden die internationaal gevestigd zijn."

Het uitbreiden naar de internationale markt is een belangrijke mijlpaal voor Sociëteit Vastgoed. De stichting zal blijven investeren in de groei en ontwikkeling om de leden en partners de best mogelijke dienstverlening en service te bieden.

Over Sociëteit Vastgoed

Sociëteit Vastgoed is een toonaangevende business netwerkorganisatie in de vastgoedsector, met jarenlange ervaring en expertise in alle assetklassen, waarvan de experts zijn samengebracht in expertteams. Er worden jaarlijks 60+ meetings georganiseerd, er is een app met vastgoedopleidingen en live vastgoedcursussen, professionals kunnen gecoachte worden en men kan de kennis en expertise van de leden terughoren en zien in de media (onder andere LinkedIn, YouTube, Spotify). Dankzij de vele effectieve en toekomstgerichte partnerships en samenwerkingen kan de stichting steeds impactvol op actuele ontwikkelingen in de sector reageren. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en België en heeft een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor leden in de vastgoedsector. 

Contactpersoon

Claudia van Haeften MBA MSV, Founder Sociëteit Vastgoed

E-mail: info@societeitvastgoed.eu

Telefoon: 0031 6 27058824

Direct kennismaken met SVI

  1. Nederlands
  2. Engels 
Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen