MSV titel Sociëteit Vastgoed

De titelvoering “MSV” staat garant voor jouw expertise in jouw vakgebied op strategisch en beslissend niveau in de vastgoedsector.

Je verkrijgt door de certificering een titel die de communicatie onder professionals in de vastgoedsector vergemakkelijkt en tevens jouw vakbekwaamheid op strategisch en beslissend niveau in de bouw- of vastgoedsector helder stelt.

Na goedkeuring van jouw cv (LinkedIn), waaruit blijkt dat jij relevante werkervaring hebt opgedaan in de vastgoedsector op strategische en beslissende functies word jij bijgeschreven in het register van Vastgoed Experts van Sociëteit Vastgoed.

Vervolgens ontvang jij na de dienovereenkomstige procedures en bijschrijving in het register het uitgereikte certificaat en heb jij recht op de titel “MSV” achter de naam.

Als gecertificeerde ben jij nu gemachtigd de registratie MSV (Member Sociëteit Vastgoed) achter jouw naam te gebruiken waarmee jij helder stelt dat jij gekwalificeerd bent als expert binnen de branche.

Hiermee maak jij duidelijk aan zowel de sector als aan jouw netwerk dat jij voldoet aan vastgestelde kwalificaties van jouw vakkundige specialisme. Door het delen van kwalitatief hoogstaande kennis en expertise kunnen wij de kwaliteit, educatie, kennisoptimalisatie en titelvoering verder inhoud geven.

Leden van het grootste en meest actieve vastgoednetwerk laten hiermee aan elkaar en de sector zien dat zij deel uitmaken van de top van vastgoedprofessionals binnen de branche.

Meer weten of ook aansluiten? #youareinvited

Https://societeitvastgoed.eu/lidmaatschappen/

Tot Sociëteit Vastgoed, jouw zakelijke familie!

Claudia van Haeften

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen