Coronatalks Jeroen Lokerse: ‘Er komt geen land zo sterk uit deze crisis als Nederland’
15 juli 2021 
in Member

Coronatalks Jeroen Lokerse: ‘Er komt geen land zo sterk uit deze crisis als Nederland’

Vastgoedmarkts hoofdredacteur Servaas van der Laan interviewt in een wekelijkse video-call prominenten uit de vastgoedwereld over de impact van het coronavirus op hun privé-situatie, hun business en de samenleving. In deze vijfde editie vertelt Jeroen Lokerse, managing partner van Cushman & Wakefield over de impact van de coronacrisis.

In deze coronatalk gaat Jeroen Lokerse in op hoe hij zich al in januari voorbereidde op de komst van het coronavirus en gaat hij in op hoe hij als directeur van een grote organisatie medewerkers door de crisis loodst. Daarnaast vertelt hij waarom hij zich met de gesprekken tussen retailers, verhuurders, overheden en banken ging bemoeien. ‘Onze binnensteden en wijken zijn in gevaar.’

Zijn boodschap blijft ondanks de grote pijn die er onder het virus geleden wordt positief: ‘De coronacrisis zorgt ervoor dat we op een andere manier gaan kijken naar de manier waarop we wonen, werken, winkelen en ons ontspannen. Maar de basis, iedereen kan lopend of op de fiets naar school, winkels, cultuur en naar hun werk, die basis blijft overeind. Dat mooie en unieke moeten we behouden in Nederland. En als dat lukt, is er geen land dat zo sterk uit deze crisis komt als Nederland.’

Bekijk de hele video (inclusief rondleiding over het niet ingerichte corona-proof kantoor). Liever lezen? Lees hier het hele interview met Jeroen Lokerse.


Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen