De Kracht van Keuzes

Lieve leden,

Wat een prachtig compliment, hartverwarmend, dat er zo positief en belangstellend gereageerd is op het bericht dat mijn boek, De Kracht van Keuzes in augustus gepubliceerd wordt. En vanaf dan te koop zal zijn in lokale boekwinkels en online stores zoals bol.com.

Het is geweldig spannend, en ook een beetje eng.

Waarom?

Omdat het boek, de Kracht van Keuzes, een bundeling is van persoonlijke verhalen, waarop ik je meeneem, dwars door mijn persoonlijke reis van onzekerheid en angsten, langs afwijzing en het nemen van nieuwe afslagen. In je leven kom je immers zoveel wegen tegen, en op mijn weg bleek er een rode draad te bestaan, die leidend was voor de keuzes die ik maakte.

Al deze honderden beslissingen hebben uiteindelijk mijn weg bepaald. Hoe kronkeliger en onherbergzamer het pad, hoe meer ik merkte dat wanneer ik er anders naar ging kijken, de zijwegen verdwenen, net als de paden die doodliepen. Omdat ze allemaal uitkwamen op de hoofdweg, het pad waar ik op terecht moest komen. Om daar mijn visie en verlangens waar te kunnen maken.

Te groeien, te ontwikkelen, te verbeteren, impact te maken, te geven en te delen.

Omdat ik ervan overtuigd ben dat het beter kan, mooier, liever, met meer betekenis. Ook voor mijzelf.

In de kracht stappen

Daarom open ik voor jou mijn geheime laden, waarin decennialang alles al keurig gesorteerd opgeslagen ligt. Mijn fouten, lessen en overwinningen. Dat gaat me steeds weer helpen hoe ik terug in mijn kracht kan stappen. ”Kom maar, stap maar naar voren, ik houd je vast.” Ik kan het nu aan je overdragen, deze energie. Het begint allemaal met een besluit te nemen. ”Laten we het doen, en maak de keuze.” En daarmee opent de deur zich steeds verder, naar een pad van leven, kracht en van betekenis zijn. Van keuzes maken. Besluiten nemen. Goede vragen stellen.

Jij kunt het, en ik popel je te vertellen waarom. Met mijn boek 'De Kracht van Keuzes' neem ik je erop mee.

Nog één maandje wachten, maar wil je alvast op de lijst staan van bijzondere mensen en relaties die de eerste exemplaren ontvangen?

Laat het me weten, dan zorg ik daar heel graag voor. Je aanmelding kan naar mijn bekende mailadres: info@societeitvastgoed.eu.  (Het zal ongeveer 25euro gaan kosten).

Laten we ons samen verheugen, want het is echt ontzettend spannend maar ook opwindend om mezelf zo te tonen, al besef ik dat ik ook daar weer nieuwe lessen door ga leren. Het beste leven. Omdat we daarvoor kiezen.

Liefs,

Claudia van Haeften

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen