Sociëteit Vastgoed biedt vastgoedsector uitbreiding van kennis en netwerk

Sociëteit Vastgoed biedt vastgoedsector uitbreiding van kennis en netwerk

Sociëteit Vastgoed is opgericht in 2016 vanuit de gesignaleerde behoefte om vraag en aanbod samen te brengen. In 4 jaar tijd is Sociëteit Vastgoed uitgegroeid naar een stichting die centraal staat in de sector. Het USP is de volledige range aan Vastgoed Disciplines, samengebracht in een sterk (inter)nationaal opererend netwerk van honderden  beslissing-nemers waarbij persoonlijke relaties met zakelijke belangen effectief met elkaar in contact worden gebracht om kennis en business te delen.

Hiertoe worden ook opleidingen en workshops aangeboden via Sociëteit Vastgoed Academy, in samenwerking met docenten als drs. Jan van den Hogen MSV, Ron van Bloois MSV, drs. Jan Veuger MSV en drs. Esther Dekker MSV.

Recent heeft Sociëteit Vastgoed, opnieuw als invulling aan een marktvraag besloten de sector verder te verbinden en van kennis en informatie te voorzien door middel van de maandelijkse vastgoedradioshow (iedere laatste vrijdag van de maand), voor de vastgoedprofessional die zich volledig bij wil laten praten over de actualiteiten in de sector. Deze show is zowel met beeld als luisterend te volgen (www.realestateradio.nl )

Op 26 maart 2021 wordt het netwerk van de stichting aangevuld met Chepri, het kwaliteitsnetwerk voor particuliere beleggers. Terwijl Claudia van Haeften MBA MSV zich volledig blijft richten op Sociëteit Vastgoed en de Academy, zal drs. Esther Dekker MSV als voorzitter dit netwerk gaan aansturen.

De lancering zal plaatsvinden tijdens de Real Estate Radioshow, op 26 maart 2021 om 14.00uur, met de bestuursleden, zijnde mr. Ewoud Pranger, mr. Annemarie Govers-Schotten, mr. Rogier van Heeswijk en Donny Verboom. Tijdens de vastgoedradioshow zal onze vaste gast drs. Jan van den Hogen MSc MSV aanwezig zijn, als zijnde de vastgoedadviseur van zowel Sociëteit Vastgoed, Sociëteit Vastgoed Academy als van Chepri.

Het unieke van dit netwerk zal bestaan uit het begeleiden van de particuliere belegger, zowel de startende, de gevorderde als de beleggers met family-offices. Er worden hiervoor speciaal op particulier beleggen ontwikkelde cursussen aangeboden, plus persoonlijke coaching en er zijn ervaren mentoren aan dit netwerk verbonden.

 “CHEPRI, het kwaliteitsnetwerk voor particuliere beleggers biedt directe toegang tot de vastgoedsector, vastgoed, kennis, netwerk, expertise én business: Door voorop te (blijven) lopen en kennis en expertise te bundelen wensen wij als stichting de sector blijvend te stimuleren een brede visie te formuleren voor de toekomst”.

Sociëteit Vastgoed

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen