“Excelleer binnen het vastgoeddomein met eersteklas vastgoeddata”
22 december 2022 
in Member

“Excelleer binnen het vastgoeddomein met eersteklas vastgoeddata”

Over mij

Het vinden van de juiste vastgoedbelegging kan een enorme opgave zijn. Want hoe vind je nou dát specifieke object dat aan al je wensen voldoet? En hoe zorg je ervoor dat een ander je niet voor is? Als specialist in vastgoeddata houd ik me dagelijks bezig met dit type vragen. Mag ik me even voorstellen?

Mijn naam is Rody Bottelier en als Business Development Manager bij Matrixian help ik investeerders met datagedreven vastgoedaquisitie. Mijn verleden in softwaretechnologie en liefde voor onroerend goed is wat mijn werk leuk maakt. Dus heb je een vraag of wil je van gedachten wisselen over iets dat met vastgoeddata te maken heeft? Laat het me weten!

 Over Matrixian

Als ‘Location Driven Data Company’ zijn wij gespecialiseerd in Housing Intelligence. Wij digitaliseren elk vastgoedobject in Nederland en koppelen alle systemen en databronnen zodat je maximaal geholpen wordt bij het vinden, waarderen en analyseren van vastgoed. “Weten wat je hebt” en “weten waar het potentieel ligt” krijgen hiermee een geheel nieuwe betekenis.

Als onze klant:

Met onze data-oplossingen verhoog je niet alleen je productiviteit, maar versterkt je ook je propositie, krijg je inzicht in het potentieel binnen de vastgoedmarkt en bevorder je de groei van je organisatie. Wij bieden geavanceerde tools gericht op de (her)waardering van vastgoed, slimme leadgeneratie en het optimaliseren van systemen. Zo kan optimaal rendement worden gehaald uit vastgoed- en klantportefeuilles!

rody-bottelier

Rody Bottelier

🏠 Housing & 🚀Customer Intelligence | Slimme data oplossingen voor de groei van uw organisatie 

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen