Expertteam Cartouche bezoekt Dura Vermeer
17 januari 2023 

Expertteam Cartouche bezoekt Dura Vermeer

Op 16 jan 2023 waren wij als Sociëteit Vastgoed met de experts van Cartouche, ons expertteam verduurzamen te gast bij Dura Vermeer in Utrecht.
Een inspirerende sessie vol innovatie, ontwikkeling, bewustzijn verrijking en proven concepts.

Want, met de natuur ontwerpen los je concreet problemen op, zeker ook in de bouw- en vastgoedsector. Veiliger, mooier, positieve impact, en een herstel van de schade.
Streven naar een regeneratief ecosysteem, waarbij ook het gebied en de regio van belang zijn, door ook daarnaar te kijken.

Gezonde gebouwen, dat betekent op een andere, bewuste manier bouwen. Belangrijk is daarbij de historische verankering, denk daarbij aan het belang van opleidingen, eigenaarschap, betaalbaarheid: uitdagingen waar je elkaar in vindt, met aandacht voor sociale maatschappelijkheid, met hoge ambities.

Het resultaat is: betere keuzes maken!
Het systeem slimmer maken en aandacht inzetten op het gedrag. We hebben als mens immers een gebrek aan het lange termijn gen, dus neem beslissers (ontwikkelaars, bouwers, eigenaren, gemeenten) in kleine stappen mee.
Het moet wél sneller gaan, en de lat moet hoger. Data inzetten, producten standaardiseren, zodat ingezet wordt op wat de klanten willen.

Er zit nu nog teveel een onvervuld verlangen in de verzoeken. Daarom is het essentieel ook te puzzelen met de vergrijzing, doorstroming en die processen in te vullen met betrekking tot het bepalen van de functie tussen de vraag en hoe mensen daadwerkelijk wonen. Hierdoor zijn wij "tot grootse daden in staat". Immers, we worden met de neus op de feiten gedrukt, waardoor de innovatie versnelt.
Conceptueel bouwen, samen met partners, om wederom snel in te kunnen spelen op klantwensen. Flexibel en actief, om optimaal te faciliteren. "Het gaat niet alleen om de bestemming, het gaat ook om de reis".

Besproken wordt de invulling van gedurfd, complex, jong en duurzaam. De onderliggende vraag is structureel, we hebben de obstakels overleefd en de toekomst vullen we samen in, met vastgoed en samenwerking. 
Nogmaals dank voor deze topsessie. Dit geeft ons weer nieuwe inzichten, proven concepts en waardevolle handvatten. Dit voedt onze motivatie en stimuleert de oplossingen.


->Link naar foto’s album Dura Vermeer 16 jan 2023 en album 

  • Zie agenda Sociëteit VASTGOED Van harte uitgenodigd bij onze volgende sessies, met o.a. expertteam wonen op 8 febr., de meeting over senioren woningen de 24e januari, de mentor meeting op 9 februari en alle andere sessies waarbij wij elkaar kunnen versterken, zoals ook op 30 maart as bij Interface. Zo belangrijk om samen te werken. #verduurzamendoejesamen
Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen