Leden Sociëteit Vastgoed kunnen starten met Video & Podcast

Leden Sociëteit Vastgoed kunnen starten met Video & Podcast

Sociëteit Vastgoed maakt het nu mogelijk voor het eigen Netwerk om te starten met Video & Podcast. Denk aan professionele opnames, redigeren, publicatie op eigen of/en social media kanalen van Sociëteit Vastgoed.

Leden van het kwaliteitsnetwerk kunnen nu als onderdeel van onze service met een sterke reductie Video & Podcast gaan inzetten voor hun bedrijf.

Sociëteit Vastgoed doet dit in nauwe samenwerking met Consult Media:

Consult Media is een full service online videomarketing bureau in Arnhem onder de bezielende leiding van specialist Constantijn van Haeften. Consult Media is de vaste (media) partner, uitvoerend producent van Real Estate Radio, de Video & Podcast producties en geboren uit Sociëteit Vastgoed.

De dienstverlening sluit 1-op-1 aan op de filosofie en werkwijze die wij aanraden aan onze leden en netwerk. 

Consult Media is gespecialiseerd in het creëren van pakkende videocontent, overtuigend, empathisch en gefundeerd op Storytelling.

“Voor veel van onze klanten zijn wij de vaste creatieve productiepartner en helpen jou om je jezelf te positioneren als een authentiek en uniek bedrijf die zich onderscheidt van de concurrentie.”

Constantijn van Haeften: 

”De boodschap van mijn relaties zo optimaal mogelijk vastleggen en echt tot de essentie komen, waarom wij doen wat we doen. Dit is waarom ik ben gestart met Video. Dit in combinatie met beeld geeft zo’n krachtige verbinding met het karakter én de kijker.

Naast het verbinden van partijen kan ik mijn netwerk nu nog beter bedienen. Ik kan ze echt helpen om hun boodschap met sector te delen. Zo helpen wij niet alleen met het bedenken en maken van de video, maar geven daar nu ook een handleiding bij hoe ze dit zo optimaal mogelijk kunnen inzetten om een zo groot mogelijk bereik te realiseren”.

Video is booming

Online communicatie wordt met de dag belangrijker. Als je er kort stil bij staat zal je zien dat er steeds meer websites en social media gebruik maken van video’s. Bedrijven en ondernemers stappen massaal over op videomarketing. Logisch, want met video grijp je de aandacht van je klant of volger. Video is op oneindig veel manieren toe te passen, wat het perfect inzetbaar maakt voor bijna elk bedrijf of onderneming. In 2021 zal ruim 80 procent van het totale internetverkeer van consumenten uit video bestaan. Wil je jouw doelgroep echt bereiken? Laat Consult Media je helpen!

Relaties bouwen met storytelling

Door verhalen te vertellen, maak je sterkere connecties met je doelpubliek. Je creëert een emotionele band tussen je merk enerzijds en je doelpubliek anderzijds. De banden die je op die manier creëert, zijn een stuk sterker dan wanneer je je beperkt tot het opsommen van wat je doet of verkoopt. Mensen voelen geen band met cijfers of feiten, maar wel met personages. 

Services:

  • Live Stream Services:
  • Podcast: Starten van kanaal en onderhouden
  • Bedrijfsfilm: What’s your story?
  • Aftermovie: Opvolging na een meeting, event, symposium, webinar of…?
  • Instructievideo: Uitleg, online handboek met jouw eigen medewerker(s), vanuit jouw bedrijf

Vastgoed pers -artikelen en blogs

Blogs, interviews, kennisdeling, het verhaal van je succes, realisatie, overeenkomst of samenwerking vertellen? Wie kan dat beter dan jij? Wij zorgen ervoor dat het genoteerd wordt, omdat we weten welke goede vragen ervoor zorgen dat jouw boodschap helder en duidelijk gedeeld kan worden met het netwerk en de sector. Natuurlijk zorgen wij eveneens voor plaatsing en publicatie, begeleid van een professionele en persoonlijke foto.

Video verzoeknummers? 

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend

Contact

Met een vriendelijke groet,

Constantijn van Haeften MSV

Claudia van Haeften (Links) - Constantijn van Haeften (Rechts)

claudia en constantijn-van-haeften Sociëteit Vastgoed


Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen