Gerard Pruijn, RBM Retail

Wie ben jij?

" Mijn naam is Gerard Pruijn. Geboren in Rijswijk en opgegroeid in een ondernemersgezin met een duidelijk focus: ga nooit met de pakken neer zitten; er is altijd een weg om verder te gaan. 

Mijn gehele leven staat in het teken van Retail, zowel nationaal als internationaal. 

Getrouwd en trotse vader van twee zonen, waarvan de eerste meerdere, succesvolle websites heeft en de ander als hoofdagent/motoragent operationeel is". 

Wat is jouw usp? 

" Om verder in het leven te gaan  dienen we samen te delen, te leren en samen te realiseren. 

Dit doen we door kennis te delen om daardoor verbintenissen te sluiten en zo op een creatieve manier samen nieuwe oplossingen te bedenken en daarna uit te voeren".

Hoe wil jij gekend worden in de vastgoedsector?

" Ik wil graag herkend en gekend worden als een positieve verbinder met een sterk professionele retail achtergrond". 

Met wie wil jij graag aan tafel zitten en waarom?

" Ik kijk ernaar uit kennis te maken en verder te spreken met vastgoed personen die duurzaamheid en circulariteit nastreven om zo samen met de retailbranche een optimale bijdrage te leveren en met elkaar tot een betere wereld te komen". 

Wat zoek jij in een netwerk?... 

" Het is belangrijk om gelijkwaardige personen en gelijkgestemden te ontmoeten die met je mee kunnen denken en je aan te verbinden. Kennis, ervaring en netwerk delen is essentieel voor de realisatie van onze doelstellingen".

Fijn om met jou in contact te komen! 

Contactgegevens

Gerard Pruijn / Linkedin / g.pruijn@rbm-retail.com 

Gerard Pruijn Sociëteit Vastgoed

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen