Het is tijd voor ISIS, betekenisvol bouwen, ontwikkelen en samenwerken

Het is tijd voor ISIS, betekenisvol bouwen, ontwikkelen en samenwerken

De samenwerking is gegroeid binnen Sociëteit Vastgoed, gelanceerd om als stichting effectief invulling te geven aan kennisdeling, netwerken, Academische educatie (Sociëteit Vastgoed Academy) en impact realisatie.

Het resultaat?

Ruim 750+ aangesloten organisaties en partners worden op de meest positieve wijze geïnformeerd en gestimuleerd bij o.a. verduurzamen en het gericht optimaliseren van oplossingen. Dit doen we tijdens 50+ sessies & opleidingen/jaar.

->Het is nu tijd voor een vervolg 

Het vervolg van de groei is samengevat in diverse expertteams, die bestaan uit vastgoedprofessionals en eindbeslissers in de diverse asset klassen:

* Wonen (Atum),

* Retail (Path),

* Logistiek (Benoe),

* Zorgvastgoed & senioren woningen (Osiris),

* Verduurzamen & Circulariteit (Cartouche),

* Beleggers (CHEPRI, voor Particuliere Beleggers in Vastgoed),

* AI & Data (Thoth)

* Horus, Executives & Board, Organize for the Future en

* Young Executives (Chons).

Hier maken oa ook Rijksvastgoedbedrijf en Syntrus Achmea Real Estate & Finance, Vesteda, Gemeente Amsterdam plus Woningstichting Rochdale Amsterdam en Eigen Haard deel van uit.

Na vele gesprekken over ‘the purpose of place’, en een duurzame, toekomstgerichte bijdrage leveren aan de stad en wijk is het tijd voor ISIS: 

Betekenisvol beleggen en ontwikkelen.

We geven met ISIS invulling aan een sterk en waardevol vastgoed ecosysteem. We vormen een coalitie van mensen die impactvolle doelen, expertise en waarden delen en er hier gezamenlijk invulling en waarde aan geven. We bouwen niet alleen de betere stad, we faciliteren hiermee een betere, duurzame toekomst.

Zo spreken we met Saidou Justin Blindenburg en Jandino Asporaat over een uniek vastgoedproject, waar wij de sector op mee willen nemen. Een project waar de S in ESG optimaal invulling krijgt en de sociale impact effectief gevoed wordt. Ook Roy Ploum is recent aangesloten bij dit team om dit te stimuleren. 

Kennismaken en op de hoogte gehouden worden? #atyourservice

Wij kijken er enorm naar uit ontwikkelaars, beleggers, investeerders, banken en vastgoedorganisaties te informeren over datgene, wat wij door focus op de meerwaarde, die we met elkaar invulling kunnen geven, wensen te realiseren. #planactdo #comingup

Tot snel bij Sociëteit Vastgoed!

#bouwen #vastgoed #samenwerken #verbinden #meerwaarde #projectontwikkeling #investeren #toekomst #duurzaamondernemen #yeswecan #joinus #joinforsuccess #thisisyournetwork #focus #netwerken #realestate #team #finance #project #ai #data #retail #wonen


Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen